Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 11:57

ΔΡΑΣΕ – ΑΡΚΕ: Το ψηφοδέλτιο που κέρδισε τις εκλογές στο ΣΠΑΡΤΑΚΟ

     Το ψηφοδέλτιο της συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων ΔΡΑΣΕ – ΑΡΚΕ ευχαριστεί τους χιλιάδες των εργαζομένων που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες για να

συμμετάσχουν στις εκλογές του μεγαλύτερου συνδικάτου της ΔΕΗ Α.Ε., τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ.

     Στη δυσκολότερη ίσως στιγμή για την επιχείρηση του ελληνικού λαού, στην πιο κρίσιμη καμπή για τους εργαζόμενους, αυτοί επέδειξαν και τόλμη και αποφασιστικότητα, για να δώσουν στο συνδικάτο μια νέα τροπή, έναν αέρα ελπίδας, αγώνα και διεκδίκησης.

     Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους εργαζόμενους που για άλλη μια φορά εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο ΔΡΑΣΕ – ΑΡΚΕ, αναδεικνύοντάς το πρώτη δύναμη.

     Δεσμευόμαστε ότι για μας η μεγαλύτερη φιλοδοξία μας θα συνεχίσει να είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργαζομένων και η βιωσιμότητα της επιχείρησης.

     Σε συνεργασία με τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα παλέψουμε για την άμεση υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και για την αποτροπή των σχεδιασμών της κυβέρνησης για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων.

     Συνεχίζουμε αδέσμευτα, ακηδεμόνευτα και αγωνιστικά.

 

 

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΡΑΣΕ - ΑΡΚΕ 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 12:00