Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 15:06

"Η πόλη γιορτάΖΕΙ": Διαμαρτυρία και αιχμηρή ανακοίνωση απο το νέο Ωδείο Πτολεμαΐδας για τον αποκλεισμό τους απο τις εκδηλώσεις

Από το Νέο Ωδείο Πτολεμαΐδας Προς τα μέλη του συλλόγου «Υψικάμινος»

Λίγο από το ιστορικό: πέρυσι απορρίφθηκε η πρότασή μας για τον λόγο ότι η συναυλία ξαναπαίχτηκε στην Πτολεμαΐδα.

Σχόλιο δικό μας: φέτος στο πρόγραμμα του φεστιβάλ επαναλαμβάνονται αρκετές εκδηλώσεις από πέρυσι. Θέλει κανείς να μας εξηγήσει τι γίνεται?

Φέτος. Πήραμε ένα e-mail, η πρότασή μας απορρίπτεται λόγω υψηλού κόστους. Δεν σχολιάζουμε την εγκαιρότητα της επιστολής σας, την λάβαμε στις 20 Μαρτίου απόγευμα, λίγες ώρες πριν αρχίσει το φεστιβάλ. Δεν έχουμε και καμία άποψη για το κόστος, δεν γνωρίζουμε τι πόσα δίνετε στους άλλους για να κάνουμε μια αντικειμενική σύγκριση. Πάντως μέσα σε δύο μήνες που μεσολάβησαν από την υποβολή της πρότασης είχατε ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το οικονομικό.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όσο υπάρχουν στη διοίκηση του συλλόγου σας ορισμένα άτομα, δεν πρόκειται να επιτρέψουν την προβολή του Νέου Ωδείου μέσα από το Φεστιβάλ. Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ τους ακόμα και όταν κάνουν ένα μεγαλειώδες έργο.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι και του χρόνου και κάθε φορά για όσα χρόνια θα συνεχίσει αυτό το φεστιβάλ θα συνεχίσουμε να κάνουμε τις προτάσεις μας και κάθε φορά που θα τις απορρίπτετε θα το βγάζουμε στον αέρα. Είμαστε κι εμείς σ’ αυτή την πόλη. Έχουμε δικαίωμα να γιορτάΖΟΥΜΕ!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 15:14