Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 09:33

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας στην προκλητική ανακοίνωση της ομάδας Εθνικιστών της Πτολεμαϊδας

Η σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ , για προσωπικά οφέλη εις βάρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ της ΕΟΡΔΑΙΑΣ

To μόρφωμα που αυτοαποκαλείται Πτολεμαίοι «Μακεδόνες» οδηγεί με ακρίβεια την Πτολεμαίδα σε διχασμό και απομόνωση. Είναι υποχρέωση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων  και όλων δημοκρατών υποψηφίων δημάρχων να πάρουν θέση για τις επικίνδυνες για την περιοχή διαστάσεις που παίρνει το φαινόμενο».

Το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται Πτολεμαίοι «Μακεδόνες» , «ξαναχτυπάει» με σημερινή του ανακοίνωση-λίβελο, μνημείο  μίσους διχασμού και αυθαιρεσίας!

Με μια ωμή παρέμβαση ζητά από τους υποψήφιους δημάρχους να κάνουν δημόσια δήλωση νομιμοφροσύνης και συμμόρφωσης στις δικές τους ερμηνείες.

Στην πραγματικότητα  επαναφέρει με τον πλέον επίσημο τρόπο,  το αποκρουστικό πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

Η θλιβερή μειοψηφία επιμένει να υπονομεύει την ειρηνική συνύπαρξη.

Το μόρφωμα  που δημιούργησε σειρά επεισοδίων κατά την επίσκεψη της υπουργού κ. Ο. Γεροβασίλη, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από 500 επισκέπτες της πόλης, για την τελετή ορκωμοσίας των νέων Πυροσβεστών, να κατευθυνθούν σε καταστήματα εστίασης της Φλώρινας και της Κοζάνης,

επιθυμεί στο όνομα μιας μισαλόδοξης ρητορικής να οδηγήσει την πολύπαθη Πτολεμαίδα στην απομόνωση και την αποξένωση.

Ανεύθυνα και αναίσχυντα , το μόρφωμα «μηχανισμός», οικειοποιείται κάθε ένοια πατριώτη και πατριωτισμού, και επιχειρεί νες"﷽﷽﷽﷽﷽﷽εμαατα κορυφαδιοικητικμ «δια της πλαγίας" να  παρέμβει στις αυτοδιοικητικές εξελίξεις της Εορδαίας, κάτι που φαίνεται να αποτελεί και τον σκοπό της δημιουργίας του.

Την ώρα που η Εορδαία αναζητά  την τελευταία ίσως ευκαιρία που της απομένει για να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον, το θλιβερό μόρφωμα επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τον διάλογο για το μέλλον της περιοχής.

Αδιάφοροι για τα κορυφαία αδιέξοδα της Εορδαίας οι Πτολεμαίοι «Μακεδόνες», επιχειρούν να καθηλώσουν  κάθε εξέλιξη σπέρνοντας το μίσος και τον διχασμό.

Με επαναλλαμβανόμενες εθνικιστικές ρητορικές δείχνουν που προτίθεται η θλιβερή μειοψηφία να οδηγήσει την προεκλογική συζήτηση.

Μια μικρή ομάδα, που κρύφτηκε, την Κυριακή που στους δρόμους της Πτολεμαίδας «διαδήλωναν» εισαγόμενοι μισθοφόροι Χρυσαυγίτες, επιθυμεί να μας οδηγήσει στο φαύλο παρελθόν του εθνικισμού.

Κι όμως ο πατριωτισμός βρίσκεται μόνο στην σύγκρουση με τον ΦΑΣΙΣΜΟ!

Σεβόμενοι κάθε συμπολίτη μας που διαφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών, θεωρώντας  ιερή υποχρέωσή μας να υπερασπιστούμε κάθε διαφορετική δημοκρατική άποψη, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ρητορική και την μεθοδολογία του μορφώματος «μηχανισμού» που επιθυμεί να οδηγήσει την Εορδαία των 800 και πλέον θυμάτων της ναζιστικής κατοχής, στο σκοτάδι και τον φανατισμό.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να λάβουν θέση καταδικάζοντας παρόμοιες επικίνδυνες ρητορικές.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους επικεφαλής υποψήφιους Δημάρχους Εορδαίας να τοποθετηθούν επί του φαινομένου, που προσβάλει την Εορδαία και την δημοκρατική λειτουργία.

Είναι  σημαντικό   οι πολίτες της Εορδαίας να  γνωρίζουν τις πρακτικές που σκοπεύουν να ακολουθήσουν οι εκ των πραγμάτων μετεκλογικά συνεργαζόμενες δημοτικές παρατάξεις.

Η Εορδαία έχει πλέον σοβαρά προβλήματα.

Η Εορδαία χρειάζεται ΣΧΕΔΙΟ εξόδου στο ΜΕΛΛΟΝ.

Ο διάλογος πρέπει να γίνει πάνω στις προτάσεις των υποψηφίων που θα την βγάλουν από τα αδιέξοδα που οδηγούν την περιοχή σε μαρασμό και ερήμωση.

ΟΙ αυτόκλητοι, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΟΙ που θα μας έσωναν , δεν μπορούν να μας διχάσουν.

ΚΑΘΕ υιοθέτηση πρακτικών που οδηγούν την Εορδαία στην απομόνωση είναι καταδικαστέα.

Η ΣΙΩΠΗ δεν είναι αποδεκτή από τους πολίτες.

Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ βλάπτει σοβαρά τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ , για προσωπικά οφέλη εις βάρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ της ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

Η κοινωνία της ΕΟΡΔΑΙΑΣ δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον , το ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

και θα το ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Γραφείο Τύπου

Η ανακοίνωση των εθνικιστών της Πτολεμαϊδας

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Κύριες και κύριοι υποψήφιοι, όπως πολύ καλά γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια η χώρα μας και οι πολίτες της, βιώνουν έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο , με τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις σε κάθε επίπεδο.

Με την οικονομία σε αθλία κατάσταση ,την ανεργία να έχει πιάσει ταβάνι ,με διαλυμένο τον κοινωνικό ιστό, με τον κακώς εννοούμενο εθνικισμό να “χτυπάει κόκκινο”, τον λαϊκισμό να στήνει πανηγύρια, αλλά και με χιλιάδες μικρά η μεγάλα προβλήματα στις Περιφέρειες και στους Δήμους της Χώρας.

Στο μέσον λοιπόν, αυτού του ανελέητου «πολέμου» κάποιοι αποφάσισαν, εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα και κάτω από την σκιά μιας τέντας να πουλήσουν την Μακεδονία μας.

Έδωσαν στους Σκοπιανούς τόσα, όσα μόνο με πόλεμο θα μπορούσαν να πάρουν.

Τους παρέδωσαν ΟΝΟΜΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΙΣΤΟΡΙΑ.

Κύριες και κύριοι υποψήφιοι, οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες δεν αδιαφορούν για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα ,στις Περιφέρειες και στους Δήμους, αλλά η ξεκάθαρη τοποθέτηση σας εναντία στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, θα είναι ένας από τους πρωταρχικούς λογούς για να σας ψηφίσουμε.

Για αυτό λοιπόν και εμείς σας καλούμε να δηλώσετε δημόσια στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/230473294420232/ ) αλλά και στο Blog της ομάδας ,για όσες και όσους δεν έχουν Facebook (https://ptolemaioimakedones.blogspot.com) στέλνοντας mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ"

ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ(ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΌΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


Με τιμή και εκτίμηση Πτολεμαίοι Μακεδόνες

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 09:41