Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 23:22

Στην γειτονιά που μεγάλωσε ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

Την περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Πτολεμαΐδα και συγκεκριμένα την γειτονιά που μεγάλωσε επισκέφθηκε, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την προεκλογική εκστρατεία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», τον οποίο συνόδευε μεγάλο μέρος των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, πραγματοποίησε ομιλία στους πολίτες που παραβρέθηκαν, θέτοντας υπόψη τους το πρόγραμμα του συνδυασμού και κατόπιν άκουσε τους ίδιους να του εκφράζουν τα θέματα που οι ίδιοι θεωρούν πρώτης προτεραιότητας, κυρίως για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Ειδικότερα ο Παναγιώτης Πλακεντάς αναφέρθηκε στην ανάγκη διαμόρφωσης του καταυλισμού των Ρομά με δικαιοσύνη, βελτίωση των συνθηκών υγιεινής, εφαρμογή της νομοθεσίας, σεβασμό στα δικαιώματα των μόνιμων κατοίκων αλλά και των μετακινούμενων Ρομά.

Επίσης  τόνισε ότι είναι προτεραιότητα η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Πνευματικού Κέντρου και η χωροθέτηση Μνημείου Μικρασιατικού Ελληνισμού σε συνεργασία με τον σύλλογο «Η Μικρά Ασία», τιμώντας με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος  Εορδαίας την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

 Ο Παναγιώτης Πλακεντάς κλείνοντας την ομιλία του και γενικότερα την προεκλογική περίοδο, ζήτησε από τους δημότες Εορδαίας μία καθαρή και ισχυρή εντολή έτσι ώστε να πάει ο τόπος στην επόμενη μέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 23:24