Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 14:09

Στάθης Κοκκινίδης για το β γύρο στην Εορδαία: "Δεν κατευθύνουμε τα μέλη μας ή τους ψηφοφόρους μας προς κάποια συγκεκριμένη επιλογή. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα όλων να αποφασίζουν ελεύθερα"

Δήλωση του Στάθη Κοκκινίδη, επικεφαλής του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον, για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ευχαριστώ τους πολίτες του Δήμου Εορδαίας που πίστεψαν στο πρόγραμμά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου.

Ευχαριστώ τους υποψήφιους  δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας για την εξαιρετική συνεργασία, το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν σ’ αυτόν τον αγώνα.

Ευχαριστώ, τέλος, το επιτελείο των εθελοντών, μελών και φίλων της δημοτικής μας κίνησης, για τη συμπαράστασή τους στη φάση του προεκλογικού μας αγώνα.

Στο νέο Δημοτικό συμβούλιο από τη θέση που επέλεξαν για μας οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας θα επιδιώξουμε συνεργασίες στη βάση των προγραμματικών συγκλίσεων  για το καλό του τόπου μας. Το σύστημα της απλής αναλογικής, εξάλλου, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εκλεγμένους να συνεργάζονται και να συναποφασίζουν.

Είμαστε υπέρ της δημιουργικής αντιπαράθεσης, της σύνθεσης  και της ενότητας  και σ’ αυτό το πλαίσιο θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε μέρος του προγράμματός μας για το κοινό καλό.

Η δημοτική μας κίνηση ήρθε για να μείνει , να λειτουργήσει και ως δίαυλος επικοινωνίας με την κοινωνία και να συνεχίσει να αγωνίζεται. Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να πλαισιώσουν  και να στηρίξουν αυτήν την κίνηση.

Δηλώνουμε παρόντες σε ό, τι θετικό πρόκειται να συντελεστεί στο Δήμο μας και δεσμευόμαστε να εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Στην εκλογική αναμέτρηση  της 2ας  Ιουνίου  για την ανάδειξη του δημάρχου του Δήμου Εορδαίας δεν κατευθύνουμε  τα μέλη μας ή τους ψηφοφόρους μας προς κάποια συγκεκριμένη επιλογή. Αναγνωρίζουμε  το δικαίωμα όλων να αποφασίζουν  ελεύθερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 14:12