Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 11:42

"Να κλείσουν όλοι οι ιδιωτικοί χώροι συγκέντρωσης πολιτών" προτείνει ο Νίκος Σαμαράς

Ο Διευθυντης της Ορθοπεδικης κλινικης του Μποδοσακειου νοσοκομείου Πτολεμαϊδας Νικος Σαμαράς επισημαίνει την ανάγκη η πολιτεία

να προχωρησει στο επόμενο βημα στο κλείσιμο όλων των ιδιωτικών χώρων εστίασης και διασκέδασης (μπαρ, εστιατόρια, καφε) κλπ.. ως μοναδικο μετρο αναχαίτησης της εξάπλωσης του ιού. Γράφει:

"...Φαίνεται λοιπόν ότι η πανδημία του κορωνοϊου είναι πολύ σοβαρότερη απο ότι αρχικά πιστεύαμε. Με οδηγό τα απίστευτα λάθη της Ιταλίας, από μια αστεία κυβέρνηση - όπως λένε οι Ιταλοί - απο ανθρώπους ανεπάγγελτους, που δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, όπως είχε πει ο Θ. Παγγαλος (τι μου θυμίζει αυτό;), πιστεύω ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει ένα βήμα πάρα πέρα. Να σταματήσει άμεσα την λειτουργία όλων χώρων εστίασης, διασκέδασης κλπ ( club, bar, εστιατόρια κλπ). Γιατί όπως φαίνεται ο μόνος τρόπος αναχαίτισης της νόσου είναι η απομόνωση. Αντίλογος σίγουρα μεγάλος.... Μιλάμε όμως για την ζωή!!!!. Γνώμη μου.... ΥΓ. Επίσης άμεση διακοπή όλων των θρησκευτικών εκδηλώσεων (Θείες λειτουργίες, ΓΑΜΟΙ κλπ). Αλώστε η τηλεόραση μεταδίδει την θεία λειτουργία κάθε Κυριακή.."

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 11:50