Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 10:04

Στο πλευρό του εμπορικού κόσμου της Εορδαίας ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Η ΕΟΡΔΑΙΑ ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ»

Εδώ και πάνω από 3 μήνες η Εορδαία βρίσκεται σε «lock down». Εδώ και πάνω από 3 μήνες τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής

είναι κλειστά ή υπολειτουργούν στην κοινή προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας του COVID 19. Δυστυχώς οι εμπλεκόμενοι βλέπουν τις θυσίες τους να μην πιάνουν τόπο και τους  αρμόδιους να μην μπαίνουν καν στον κόπο να εξηγήσουν γιατί κάποιοι θυσιάζονται ενώ άλλοι δουλεύουν κανονικά.

Ο Εμπορικός κόσμος της Εορδαίας παρά το ότι σήκωσε όλο το βάρος της προσπάθειας και είχε της περισσότερες συνέπειες σε επίπεδο οικονομικό και κοινωνικό, διαπιστώνει με πικρία ότι αντί να αντιμετωπιστεί ως «ασθενής» και να στηριχθεί με όλα τα δυνατά μέσα σε οικονομικό κοινωνικό και υγειονομικό επίπεδο, αντίθετα αντιμετωπίζεται ως “παραβάτης” στον οποίο επιβάλλεται η «εσχάτη των ποινών» με συνεχόμενα «αυστηρά lockdown”, κλείσιμο καταστημάτων  και αθέτηση των υποσχέσεων για στήριξη.

Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ του Δήμου Εορδαίας εκφράζουμε την δημόσια και ανεπιφύλακτη συμπαράσταση μας  στους επαγγελματίες και εργαζόμενους που θίγονται όχι μόνο από την πανδημία αλλά και από την αναλγησία της Κυβέρνησης  και την αδιαφορία της Περιφερειακής Αρχής. 

Καλούμε για ακόμα μια φορά τους αρμόδιους φορείς να σπεύσουν να στηρίξουν τους επαγγελματίες και εργαζόμενους της Εορδαίας με κάθε δυνατό μέσο πριν να είναι αργά. 

Δηλώνουμε ότι θα συμμετάσχουμε στην αυτοκινητοπομπή  διαμαρτυρίας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 προς το κτήριο της Περιφέρειας και καλούμε όλους τους πολίτες της Εορδαίας να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον δοκιμαζόμενο εμπορικό κόσμο της περιοχής συμμετέχοντας στην αυριανή αυτοκινητοπομπή με όλα τα νόμιμα μέτρα ασφαλείας αλλά και στηρίζοντας τις εμπορικές επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο για να μείνουμε όλοι όρθιοι.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 10:12