Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 14:54

Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας από τον Εμπορικό κόσμο της Πτολεμαΐδας

φωτο αρχείου φωτο αρχείου

Με μια αυτοκινητοπομπή από την Πτολεμαΐδα προς στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο Εμπορικός κόσμος της πόλης  διαμαρτυρήθηκε

για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο κλάδος μετά από τέσσερις μήνες συνεχόμενης καραντίνας. Πάνω από 300 οχήματα αφού διέσχισαν κορνάροντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης έφτασαν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας όπου  εκπρόσωποι του εμπορικού Συλλόγου επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου στον Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη.  

Ως άμεση προτεραιότητα θέτουν το ‘άνοιγμα των καταστημάτων τους»  και ταυτόχρονα ζητούν  την οικονομική ενίσχυση του κλάδου τόσο  από την Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας όσο και από την πολιτεία με την μορφή αποζημίωσης  για τα εποχιακά εμπορεύματα που βρίσκονται αδιάθετα στα καταστήματα τους. Επίσης  για εύλογο χρονικό διάστημα ζητούν  την απαλλαγή όλων των τρεχουσών υποχρεώσεων για τις επιχειρήσεις τους, ενώ θεωρούν αναγκαία  την παρέμβαση της κυβέρνησης με μέτρα στήριξης του κλάδου αφού μέλη του εμπορικού κόσμου δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους ενώ αρκετοί  αντιμετωπίζουν ακόμη και βασικά θέματα επιβίωσης.

Παρόντας  στην κινητοποίηση κι ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράστασή του στα αιτήματα του Εμπορικού συλλόγου της πόλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 15:02