Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 13:19

Μάνα και ο γιός της νεκροί απο πυροβόλο όπλο στο σπίτι τους στην Πτολεμαϊδα ο 50 χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα Ψυχικής υγείας

Μια 75 χρονη μητέρα συνταξιούχος εκπαιδευτικός και ο 50 χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί νωρίς τού πρωί μέσα στο  σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα. Και οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο.

 Τους εντόπισαν στο σπίτι τους οι περίοικοι οι οποίοι ανησύχησαν  που δεν εμφανίστηκαν στην γειτονιά.  Δίπλα στο άψυχο σώμα του 50 χρονου βρέθηκε μια κυνηγητική καραμπίνα για την οποία οι αστυνομικές πήγες αναφέρουν ότι ο κάτοχός της φέρεται να την κατείχε νόμιμα.

Το τραγικό συμβάν έχει συγκλονίσει την πόλη ενώ περίοικοι αναφέρουν ότι η δημόσια εικόνα και συμπεριφορά  του 50χρονου έδειχνε ένα άνθρωπο που αντιμετώπιζε θέματα ψυχικής υγείας. Στο σημείο του εγκλήματος έχει καταφθάσει κλιμάκιο του τμήματος Εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης ενώ ως πιθανότερη εκδοχή φέρεται ότι ο 50χρονος να πυροβόλησε πρώτα την μητέρα του και μετά να έθεσε τέλος στην τέλος στην ζωή του.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 13:25