Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 15:16

Καλλιόπη Βέττα: "Παράσταση νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. η εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα»

Η συγκέντρωση ήταν μεγαλη, με πλήθος κόσμου να παρίσταται και να εκφράζει την βεβαιότητά του ότι στις επερχόμενες εκλογές

θα έρθει η πολυπόθητη πολιτική αλλαγή τόσο γενικά, όσο και ειδικότερα για την Π.Ε. Κοζάνης.

Η κ. Βέττα, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους, τόνισε ότι η εκδήλωση αποτυπώνει το αίτημα της κοινωνίας για δικαιοσύνη, ισονομία και ευημερία. Αποτυπώνει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μια βαθιά απαίτηση του δημοκρατικού κόσμου να πούμε ως κοινωνία ένα ΄΄Ως εδώ΄΄ με την αδικία, την διαφθορά, την χειραγώγηση, την ευνοιοκρατία και την επικοινωνιακή ομοβροντία που βιώσαμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, ανέπτυξε τις βασικές πτυχές του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., έκανε ειδική αναφορά στα πρώτα μέτρα που θα πάρει άμεσα τις πρώτες ημέρες (αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μείωση του ΦΠΑ στο 6% για τα τρόφιμα και 0% για γάλα, ψωμί και παιδικές τροφές, κατάργηση Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής) ενώ παρέθεσε το πρόγραμμα για τις λιγνιτικές περιοχές.

Μετά την ομιλία, έγιναν συζητήσεις με τους συγκεντρωμένους πολίτες, όπου εκφράστηκε για μια ακόμη φορά η πίστη ότι ο αγώνας για την ανατροπή και τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης θα είναι νικηφόρος.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 15:22