Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 09:16

Σπάρτακος και Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για το ατύχημα στην Φλώρινα

Σπάρτακος

Ο συνάδελφος υπέστην ηλεκτροπληξία κατά την εκτέλεση εργασιών κοπής κλαδιών με αποτέλεσμα η κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ εφιστά την προσοχή των εργαζομένων, την διενέργεια πολλαπλών ελέγχων και την διασφάλιση των συνθηκών που εγγυώνται την ασφάλεια των εργαζομένων, αναμένει τα αποτελέσματα των ερευνών και απαιτεί την απόδοση των ευθυνών, όπου αυτές ανήκουν.

Πρωτίστως όμως το Σωματείο εύχεται ο συνάδελφος να ξεπεράσει την κρισιμότητα της κατάστασης και να αναρρώσει ταχύτατα από το ατύχημα 

Παρακαλούμε τους συναδέλφους και τους πολίτες να προσέλθουν στην κοντινότερη υγειονομική μονάδα του τόπου διαμονής τους και να προσφέρουν αίμα που είναι απαραίτητο για τον συνάδελφό μας που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη.

Εργατικό Κεντρο Κοζάνης

Ένα ακόμα εργατικό ατύχημα πολύ σοβαρό, επαναφέρει το ζήτημα των μέτρων, των κανονισμών και των ελέγχων που πρέπει να πραγματοποιούνται κάθε μέρα, κάθε εποχή, κάθε ώρα.

Ο εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης  σε περιοχή της Φλώρινας κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και ευχή όλων μας είναι να βγει νικητής από την μάχη αυτή. 

Το ΕΚΝΚ αναμένει μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία τα αποτελέσματα των ερευνών που διενεργούνται, την απόδοση ευθυνών, την ενδυνάμωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας έτσι ώστε οι έλεγχοι να είναι συστηματικοί και αποτελεσματική.


 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 09:21