Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Μαϊος 2012 09:05

Κον Μπεντίτ: «Λένε ψέματα! Το πρόγραμμα της Αριστεράς είναι τρελό, ηλίθιο» ( video)

DANIELΣφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ εξαπέλυσε χτες η ιστορική φιγούρα του Μάη του '68 και σημερινός ευρωβουλευτής των Πράσινων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, κατηγορώντας την ελληνική Αριστερά ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, και χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα τους ως «ηλίθιο» και «τρέλα».

«Στο πρόγραμμα της Αριστεράς υπάρχουν δύο πράγματα: Η ακύρωση όλων των αποφάσεων όσον αφορά τους μισθούς, επομένως την ακύρωση της μείωσης των μισθών και δεύτερον, βασικός μισθός 1.300 ευρώ. Αυτό είναι τρελο! Τελείως ηλίθιο! Εάν ζητήσουμε από κάποιον να υιοθετήσει αυτό το πρόγραμμα, καλύτερα να του πούμε: «Θέλεις να αυτοκτονήσεις με πιστόλι ή με τσεκούρι;» τόνισε αρχικά ο ηγέτης των Πρασίνων στην Ευρωβουλή μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου της «πράσινης« ευρωομάδας.

Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ είπε ακόμα ότι το πρόγραμμα της ελληνικής Αριστεράς «είναι γεμάτο ψέματα» και δεν μπορεί να αποτελέσει βάση για διαπραγμάτευση της χώρας με την Ευρωζώνη. «Ολοι ξέρουν ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα καταφέρει να δώσει 1.300 ευρώ βασικό μισθό. Διότι τα πράγματα είναι απλά. Εάν πουν ότι καταγγέλουν εξ ολοκλήρου το μνημόνιο, δηλαδή καταργήσουν τις μειώσεις μισθών και δώσουν βασικό 1.300 ευρώ, η Ευρώπη θα πει «τέρμα, δεν σας δίνουμε άλλα χρήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο «Κόκκινος Ντάνι» του Μάη του '68 έφτασε μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο για δικτατορία στην Ελλάδα στην περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, καθώς όπως είπε «υπάρχει μια παράδοση στην Ελλάδα...»

 

Δείτε το βίντεο:{youtubejw}fYp3WZjRm_g{/youtubejw}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Μαϊος 2012 09:10