Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010 15:36

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ

Ανανεώθηκε η σύμβαση μεταξύ Δήμου Κοζάνης και ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Α.Ε. για την υλοποίηση του συγκοινωνιακού έργου τόσο στην πόλη όσο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Το ύψος της σύμβαση ανέρχεται σε 700.000 ευρώ ποσό διπλάσιο από τις προηγούμενες συμβάσεις αφού ο Δήμος Κοζάνης, όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του VETO 91fm και στην εκπομπή «ΣΗΚΩΝΕΙ… VETO» των δημοσιογράφων Σπύρου Κουταβά και Γιάννη Παππά, η αρμόδια αντιδήμαρχος Παρθένα Τουμπουλίδου «εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα «Συγκοινωνία» που τρέχει για να διευρύνει το συγκοινωνιακό έργο προς όφελος των δημοτών».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Θ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣΟ πρόεδρος των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Θεόδωρος Μιχαηλίδης έκανε λόγο «για μια πρωτοποριακή προσπάθεια που συνεχίζεται από το Δήμο και τα ΚΤΕΛ με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και με αισιόδοξα μηνύματα αφού ολοένα και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των δημοτών που επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους τα μίνι-μπας και τα αστικά».

Όπως επισημάνθηκε στη σύμβαση πέρα από την επιδότηση του εισιτηρίου, προβλέπεται επέκταση του συγκοινωνιακού έργου με νέες γραμμές στην πόλη και το βασικότερο είναι ότι προβλέπεται δωρεάν μεταφορά μαθητών, τις απογευματινές ώρες, από τα Δημοτικά Διαμερίσματα προς την πόλη και επιστροφή.

«Πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή όλο το επιβατικό κοινό είναι ικανοποιημένο τόσο από τις γραμμές που έχουμε, εξυπηρετώντας κάθε γειτονιά της πόλης και κάθε δημοτικό διαμέρισμα όσο και από την δυνατότητα που δίνουμε στα μαθητές να πηγαινοέρχονται δωρεάν από τα Δημοτικά Διαμερίσματα προς την πόλη», τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης.

«Το μεγάλο τόλμημα αυτής της σύμβασης είναι ότι με τα χρήματα του «Συγκοινωνία» δεν επιχειρήσαμε να συρρικνώσουμε το συγκοινωνιακό έργο στα χρήματα του προγράμματος αντίθετα τα προσθέσαμε στη δαπάνη του Δήμου (45% η συμμετοχή του προγράμματος) για την ενίσχυση των μινι – μπας και διευρύναμε το εύρος του συγκοινωνιακού έργου», επισήμανε ο κ. Τουμπουλίδου.       
 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
{mp3}100129_mixailidhs_toumpoulidou{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010 15:47