Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 12:20

Ο ΡΟΥΛΗΣ ΚΟΚΕΛΙΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ-ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ VETO91fm

alt Παρών δηλώνει ο Ρούλης Κοκελίδης για την θέση του αιρετού περιφερειάρχη στις επικείμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO91fm ο κ. Κοκελίδης τόνισε πώς «δεν θέλω το χρίσμα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά ζητάω την στήριξή του». Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να μην πάρει το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος και αν θα αναζητήσει άλλο αυτοδιοικητικό ρόλο, ο Ρούλης Κοκελίδης απάντησε αρνητικά, στηρίζοντας όμως την προσπάθεια. 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΚΟΚΕΛΙΔΗ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100610_kokelidis{/mp3}


Ακολουθεί η επιστολή του Ρ. Κοκελιδη:

Η αποκεντρωμένη διοίκηση, με τον Καλλικράτη θα δώσει νέο νόημα στην πολιτική. Η αναδιανομή της εξουσίας του κράτους, η αλλαγή της πολιτικής κουλτούρας, θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία και τη σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Θα ξεπερασθεί η σημερινή «στρέβλωση» της πολιτικής ζωής και θα ενεργοποιηθεί με ουσιαστικό τρόπο η πολιτική συμμετοχή της κοινωνίας. Η πολιτική χειραφέτηση του πολίτη θα δώσει μια νέα δυναμική στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας. Η Δ. Μακεδονία, η περιφέρεια της ενέργειας στη χώρα μας, έχει κεντρικό ρόλο στη νέα αναπτυξιακή προσπάθεια της πράσινης οικονομίας. Για το λόγο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε πολιτικό επίπεδο το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών.

Εάν θέλουμε να αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, χρειάζεται μια ενεργή, ανατρεπτική παλλαϊκή κινητοποίηση των πολιτών σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, των εργαζομένων στα ενεργειακά κέντρα της ΔΕΗ, της νεολαίας, η οποία πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής.

Με μία τέτοια κινητοποίηση μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, για μια νέα ριζοσπαστική πολιτική που θα σηματοδοτήσει ένα καινούριο μοντέλο ανάπτυξης αξιοποιώντας και διευρύνοντας τις μεγάλες δυνατότητες της περιοχής.

Με μπροστάρηδες τους πολίτες, με καινοτόμες, πρωτότυπες και δημιουργικές πρωτοβουλίες η Δ. Μακεδονία μπορεί να βρει το βηματισμό και τη φυσιογνωμία της νέας περιφέρειας πολιτικής στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτά εκτιμώ ότι η πιθανή στήριξη της υποψηφιότητας μου, για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, θα συνέβαλε θετικά στην ενεργοποίηση της κοινωνίας και θα λειτουργούσε αποτελεσματικά για τη νέα πορεία της περιοχής.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 13:13