Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 19:28

Μήνυση για εξύβριση κατά της Λιάνας Κανέλλη από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης (βίντεο)

kanelliΜήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη καταθέτει το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Αθανάσιος Γκλαβίνας. Η μηνυτήρια αναφορά θα γίνει στην εισαγγελία στην Κοζάνη κατηγορώντας την κ. Κανέλλη για εξύβριση καθώς πριν από μέρες...

(αμέσως μετά το γνωστό επεισόδιο με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη) σε τηλεοπτική εκπομπή (με την Ελεονόρα Μελέτη στο κανάλι STAR) αποκάλεσε σε μια αποστροφή του λόγου της, τους αστυνομικούς «φασιστοτσόγλανα» λέξη που θεωρήθηκε προσβλητική για τους αστυνομικούς.

Η μήνυση αποφασίστηκε να κατατεθεί μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και σύμφωνη γνώμη (μετά από ενημέρωση) και της Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Στο Video που παραθέτουμε (απόσπασμα από την επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή) μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το σημείο το οποίο προκάλεσε και δημιούργησε την αιτία της μήνυσης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κοζάνης κατά της κ. Λιάνας Κανέλλη. Το επίμαχο σημείο βρίσκεται στο χρόνος 01 λεπτό και 01 δευτερόλεπτο (01:01) του βίντεο.

{youtubejw}hhsJ28DjtXU{/youtubejw}

πηγή-http://eordaia.org

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 19:33