Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 15:03

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

altΑ. ΜΠΟΥΡΤΖΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ VETO91fm: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΑ»

Οριακά λειτουργεί το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας εξαιτίας της έλλειψης απαραίτητων υλικών για τη διεκπεραίωση των ιατρικών πράξεων, αφού συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και προμηθευτών δημοσίων νοσοκομείων που όπως όλα δείχνουν τελικές αποφάσεις θα έχουμε μετά την συνάντηση  της υπουργού Υγείας Μαριλίζας  Ξενογιαννακοπούλου και του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τους προμηθευτές. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του
VETO91fm η διοικητής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Αναστασία Μπούρτζου έκανε λόγο για «οριακή λειτουργία του νοσοκομείου όσων αφορά τις ελλείψεις σε φαρμακευτικό εξοπλισμό» και τόνισε πως «αν δεν υπάρξει  λύση στην συνάντηση των υπουργών με τους προμηθευτές τότε θα υπάρξει πρόβλημα».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100615_mpourtzou{/mp3}

altΝ. ΚΙΤΣΙΟΥ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ»

«Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουμε ελλείψεις σε κανένα φάρμακο» επισήμανε ο διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Νικόλαος Κίτσιου. Μιλώντας στο VETO91fm και ο κ. Κίτσιου, τόνισε ότι «δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα φαρμάκων ή υγειονομικών υλικών στο νοσοκομείο μας ωστόσο ασχολούμαστε με αυτό το θέμα για να μην υπάρξει μελλοντικά» και τόνισε ότι «δεχόμαστε πιέσεις από τους προμηθευτές οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί». Στην συνέχεια ο διοικητής του Μαμάτσειου νοσοκομείου είπε πως «αυτές οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι παρελθοντικού χρόνου και θα περιμένουμε τις εξελίξεις της συνάντησης για την ρύθμιση των χρεών».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100615_kitsios{/mp3}


Αξιοσημείωτο είναι πάντως, πως και οι δύο διοικητές των νοσοκομείων της Δ. Μακεδονίας δεν απάντησαν για τον ακριβή αριθμό των χρεών που αντιμετωπίζουν τα δύο αυτά νοσοκομεία.    

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 15:37