Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2010 14:15

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ»

Ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ«Ζήτησα τα στοιχεία και τους πίνακες των έργων του τοπικού πόρου Ανάπτυξης τόσο από την διοίκηση της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης όσο και από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση κατά την διάρκειας της θητείας μου στο δήμο Κοζάνης αλλά δεν τα πήρα ποτέ». Αυτό δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Ν. Κοζάνης Π. Κουκουλόπουλος μιλώντας στο Veto91fm και στους δημοσιογράφους Σπύρο Κουταβά και Γιάννη Παππά. Ο Π. Κουκουλόπουλος προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι πρότεινε να γίνει ακόμη και απολογισμός των προηγούμενων ΕΑΠ έτσι ώστε «να διορθωθούν τα λάθη και οι παραλήψεις άστοχων επιλογών αυτό όμως δεν έγινε αποδεκτό από την διοίκηση της ΤΕΔΚ και την Περιφέρεια».

Συμφώνησε με την πρόταση του συναδέλφου του Αλέκου Αθανασιάδη να δοθούν τα στοιχεία και οι πίνακες των έργων του πόρου στην δημοσιότητα ενώ κράτησε αποστάσεις από τα τελευταία γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας και που έχουν ως επίκεντρο την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Κοζάνης.

 

Όταν ρωτήθηκε για το εάν ο νέος γενικός γραμματέας της περιφέρειας βρίσκεται σε «επιτροπεία» και ποια συμφέροντα πολιτικά ή επιχειρηματικά μπορούν να επιβουλεύονται το έργο της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και δεν αντιλήφθηκε κάτι από τις πολλές επαφές που είχε με τον κ. Γ. Κίρκο. Μάλιστα απέδωσε την όλη έκφραση που κοσμεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας σε «υπερβολή» του συντάκτη της ανακοίνωσης.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100202_koukoulopoulosgianomarxiaporogeniko{/mp3}
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2010 17:07