Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 11:46

Ε. Ζυγούρη:''Το Ειδικό Γυμνάσιο στην Ποντοκώμη μπορεί να γίνει πολύ καλο σχολείο''. Σ. Λότσιος: ''Μεθοδευμένη απόφαση των υπηρεσιών'' (Ηχητικό)

AMEA

Για μεθόδευση από την πλευρά των υπηρεσιακών παραγόντων της Εκπαίδευσης στην Κοζάνη μιλούν οι γονείς των παιδιών που θα φοιτήσουν στο ειδικό Γυμνάσιο που απ'ότι φαίνεται θα μεταφερθεί στην Ποντοκώμη. Μιλώντας στο vetofm ο πρόεδρος του Συλλόγου ...

Ηλιαχτίδα κ. Σάκης Λότσιος καυτηρίασε την στάση των ανθρώπων της εκπαίδευσης για την μεταφορά του Γυμνασίου, δήλωσε ότι τους βρίσκει αντίθετους και ότι όλη η ιστορία μεθοδεύτηκε με πληθώρα εγγραφών μαθητών στο 6ο Γυμνάσιο για να δημιουργηθεί στεγαστικό πρόβλημα και να αποφασισθεί στο τέλος η μεταφορά των μαθητών του σχολείου στην Ποντοκώμη.

 

Ο Σάκης Λότσιος στο vetofm

{mp3}120910_lotsios{/mp3}


zigoyri

Από την άλλη πλευρά η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης κ. Έλενα Ζυγούρη αντέτεινε στους ισχυρισμούς των γονέων ότι η υπηρεσία προέκρινε απ' όλες τις υπάρχουσες επιλογές και λύσεις το σχολείο της Παντοπώλης γιατί εκπληρώνει τα περισσότερα κριτήρια που θέτουν οι γονείς αλλά και το ειδικό επιστημονικό προσωπικό που εργάζεται σε τέτοια σχολεία.

Η κ. Ζυγούρη απέρριψε τους ισχυρισμούς της μεθόδευσης και σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη μέριμνα για την ομαλή λειτουργία του Ειδικού Γυμνασίου που ιδρύθηκε πριν από χρόνια αλλά παρέμενε στα χαρτιά. Επίσης σημείωσε ότι η επιλογή του χολική μονάδας στην Ποντικών θα εξυπηρετεί και τις αυξημένες ανάγκες των μαθητών ΑΜΕΑ από την Πτολεμαΐδα που θα εγγραφούν για πρώτη φορά για να φοιτήσουν. Η Ζυγούρη σημείωσε ότι την τελική απόφαση θα την λάβει ο δήμος Κοζάνης αλλά η πρόταση της υπηρεσίας θα είναι το Γυμνάσιο να λειτουργήσει στην Ποντοκώμη.

Η Ελενα Ζυγούρη στο vetofm

{mp3}120910_zygoyriamea{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 11:59