Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 12:32

Ο Γραμματέας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ μιλά για ''θεατρικές παραστάσεις'' του προέδρου της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλου (ηχητικό)

MASTORAS-SAKΑποστάσεις απο τις καταλήψεις Φωτόπουλου το συνδικαλιστικό κίμνημα της Δυτικης Μακεδονίας

Με σαφείς αποστάσεις από την ηγεσία της ΓΕΝΟΠ αλλά και συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ που στηρίζουν τον Νίκο Φωτόπουλο στις χθεσινές καταλήψεις κρατά ο γραμματέας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και επικεφαλής της ΔΑΚΕ Σπάρτακος Αθανάσιος Μάστορας.

Στην ερώτηση εάν θα στηρίξουν με την παρουσία τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας την σύλληψη του προέδρου της ΓΕΝΟΠ δήλωσε δεν έχει κανένα λόγω να βρεθεί στην Αθήνα γιαυτό το σκοπό και επεσήμανε ότι οι ενέργειες του προέδρου και ορισμένων συνδικαλιστών του τριμελούς προεδρείου δημιουργούν ερωτηματικά και απορίες. Σημείωσε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε καμία θεατρική παράσταση σαν την χθεσινοβραδινή και εάν η ηγεσία μας είχε στοιχεία για τους πλούσιους στους οποίους μείωσαν τα τετραγωνικά για να μην πληρώσουν χαράτσι να τα προσκόμιζαν στον εισαγγελέα και στην συνέχεια με συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους. Σε άλλο σημείο τόνισε ότι διαβλέπει στο τριμελές προεδρείο της ΓΕΝΟΠ την τάση αγώνες για το ποίος θα είναι ο αγωνιστικότερος, θέτοντας θέμα ακόμη και για το πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις για τέτοια ζητήματα όπως είναι η κατάληψη του κτιρίου των πληροφοριακών συστημάτων. Δηλαδή εάν είναι σε γνώση του τ προεδρείου της ομοσπονδίας η μόνο του προέδρου κα του Γραμματέα.

 

Η δήλωση ου Αθ. Mαστορα στο veto fm

{mp3}121008_mastorasfotopoyl{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 13:50