Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 14:22

Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΣΤΟ VETO 91fm: «ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Α. ΛΕΟΥΔΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣΤην απομάκρυνση του πρώην γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέα Λεούδη από το κόμμα της Ν.Δ. είναι αποφασισμένος να απαιτήσει ο βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης. Μετά την χθεσινή συνέντευξη τύπου του νυν γ.γ. Γιώργου Κίρκου και την δημοσιοποίηση των στοιχείων στα οποία καταλήγουν οι έρευνες και οι ΕΔΕ που διενεργήθηκαν, ο κ. Κασαπίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, αντέδρασε έντονα λέγοντας πως «αυτό που ο κόσμος το είχε τύμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, έρχεται σήμερα η νέα διοίκηση της Περιφέρειας, με τα πορίσματα της ΕΔΕ, δυστυχώς να επιβεβαιώσει. Να επιβεβαιώσει όλα όσα έφταναν τότε στα αφτιά μας αλλά και πολύ περισσότερα πράγματα».

Ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως «η Ν.Δ. δεν πρέπει να έχει τέτοια άτομα στο στελεχιακό της δυναμικό γιατί δεν μιλάμε εδώ για σκιές αλλά για χειροπιαστά πράγματα που πέφτουν και σε πλακώνουν. Δεν θα απολογούμαστε εμείς για αυτό το παρελθόν, ανθρώπων που θέλησαν να μπούνε στη Ν.Δ. για ίδιο όφελος».
Μάλιστα όπως σημείωσε: «Οφείλει καταρχήν ο ίδιος ο κ. Λεούδης να παραιτηθεί από τη θέση που εκλέχθηκε (πρόσφατα στην Π.Ε.) και να μην επικαλείται την παράταξη της Ν.Δ., ότι δηλαδή είναι πολιτική δίωξη αυτό που συμβαίνει. Αν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία που λέει ο κ. Κίρκος για έργα που ανατίθονταν, δεν υλοποιούνταν και πληρώνονταν, για αυτό δεν φταίει η Ν.Δ.».
Ο βουλευτής του Νομού Κοζάνης όπως ανέφερε έχει ζητήσει τα πορίσματα των ΕΔΕ και θα συλλέξει όλα τα στοιχεία από τα αρμόδια υπουργεία, που αφορούν στις συγκεκριμένες υποθέσεις, προκειμένου να τα καταθέσει στα όργανα του κόμματος.
Ο κ. Κασαπίδης στο παρελθόν είχε στραφεί εναντίον του τότε γ.γ. κ. Λεούδη διατυπώνοντας μάλιστα το αίτημα για απομάκρυνσή του από την θέση του γ.γ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100706_kasapidisena{/mp3}

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ
{mp3}100706_kasapidisdio{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 14:39