Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 17:18

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ VETO 91fm: «ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ Ή ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ. ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ»

Ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣΣχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την υπόθεση της διασπάθισης των χρημάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Πάρις Κουκουλόπουλος τόνισε ότι «υπάρχει καθολική απαίτηση των πολιτών να έρθουν όλα στο φως κάτι που έχουν συμφωνήσει τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς». Ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ δεν θέλησε να μπει στις λεπτομέρειες της υπόθεσης τονίζοντας ότι από την στιγμή που υπάρχουν οι δυο ΕΔΕ και το περιεχόμενο των τριών υποθέσεων έχει κατατεθεί στην δικαιοσύνη τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες του Α. Λεουδη ότι υπάρχει σκοπιμότητα πολιτικής δίωξης στο πρόσωπο του, ο Π. Κουκουλόπουλος υπενθύμισε με νόημα ότι αυτήν την χρονική στιγμή η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής με πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ έφερε στο φως την υπόθεση Μαντέλη ο οποίος για μια περίοδο ήταν γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου. «Μόνο ως φαιδρά θα μπορούσαν να ακουστούν τέτοια επιχειρήματα», συμπλήρωσε.
Παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα έσοδα του προϋπολογισμού και επισήμανε ότι το οικονομικό επιτελείο πρέπει να στραφεί σε άλλους τομείς εξοικονόμησης πόρων μειώνοντας τα έξοδα λειτουργίας του κράτους. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τον επανασχεδιασμό της γεωγραφικής κατανομής των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Πρόκειται για σχέδιο που ετοιμάζει η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου όπου κάποια στιγμή θα δει το φως της δημοσιότητας και τότε θα χρειασθεί την στήριξη μας. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να συντηρεί πανεπιστημιακά τμήματα και ΤΕΙ που δεν συμπληρώνουν την κρίσιμη μάζα ώστε να αποτελέσουν ακαδημαϊκή κοινότητα. Υπάρχουν τμήματα ΤΕΙ στην περιοχή μας που δεν ελκύουν κανένα φοιτητή. Έχουν προσωπικό, κάποιους καθηγητές αλλά όχι σπουδαστές. Με μια καλή κατανομή του προσωπικού τα τμήματα αυτά ίσως χρειαστεί να κλείσουν», επισήμανε.

Τέλος επανέλαβε την πρόταση του να εγκατασταθεί στην ενεργειακή λεκάνη της περιοχής το «ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και τη μεταφορά στην περιοχή του ΙΓΜΕ που απασχολεί περί τους 500 εργαζομένους στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Για το ασφαλιστικό και το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι έγιναν βελτιώσεις και αυτές ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα. «Δεν δέχομαι ότι όλα ρυθμίζονται από την τρόικα και το μνημόνιο και ότι όλοι εμείς πρέπει να πάμε σπίτια μας. Δεν κυβερνούν την χώρα οι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Τα οικονομικά μέτρα που έχουν οσμή νεοφιλελεύθερης πολιτικής δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα δεχτούμε», κατέληξε.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100706_koukoulopoulos{/mp3}

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 17:26