Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 12:55

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ VETO91fm: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ»

altO πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν βουλευτής της ΝΔ Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος απαντά σε όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.  Για το θέμα που προέκυψε μετά από δηλώσεις του κ. Καρχιμάκη για την επίμαχη ανακαίνιση του γραφείου του πρώην υφυπουργού ο Μ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO91fm στάθηκε σε 4 σημεία τονίζοντας πως «στο συγκεκριμένο γραφείο δεν έγινε καμία ανακαίνιση αλλά δημιουργήθηκε ένας χώρος για να στεγάσει το γραφείο μου...

δεν έκανα καμία παρέμβαση στον συγκεκριμένο χώρο, δεν υπέγραψα καμία δαπάνη καθώς αυτό έγινε από τις υπηρεσίες του υπουργείου και όχι από μένα και για αυτό δεν έχω γνώση του ποσού που δαπανήθηκε και τέλος δεν ήταν το προσωπικό μου γραφείο αλλά ένας χώρος που θα στέγαζε το γραφείο του υφυπουργού».

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στις χθεσινές δηλώσεις του Γ. Κασαπίδη για την αποπομπή του κ. Λεούδη από το κόμμα της ΝΔ, παίρνοντας αποστάσεις από τον συνάδελφο του βουλευτή καθώς όπως δήλωσε «όταν δεν υπάρχει μια απόφαση ενός εισαγγελέα ή ενός δικαστηρίου, κανένας δεν έχει το δικαίωμα και δεν μπορεί να καταδικάζει κάποιον». Όμως ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε με νόημα ότι «δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση κανένας να πληγώνει με τις ενέργειές του την παράταξη μας». 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100707_papadopoylos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 14:00