Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 11:27

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΟ VETO91fm ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ Γ. ΔΑΚΗ: "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ"

altΜε μία σκληρή επιστολή ο νομαρχιακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» Γιάννης Αποστολίδης, θέτει το ερώτημα προς τον Νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δακή «ποιος τελικά αποφασίζει για τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης; Η Ν.Α. Κοζάνης ή ο Γ.Γ. της Περιφέρειας». Ο κ. Αποστολίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του VETO91fm τονίζοντας πως «καθοριστικός φαίνεται να ήταν ο ρόλος του προηγούμενου γενικού στις αποφάσεις για τον τοπικό πόρο και ο κ. Νομάρχης μάλλον ως υπάλληλος του λειτουργούσε» Μάλιστα επιτέθηκε στον Γ. Δακή λέγοντας οτι "ανθρωπος με τέτοιες αντιλήψεις που θεωρεί οτι το νομαρχιακό συμβούλιο το έχει γραμένο στα παλιά του τα παπούτσια, δεν πρέπει να ψηφίζεται στα όργανα της αυτοδιοίκησης". Ακούστε ολόκληρη την αποκαλυπτική  συνέντευξη του Γιάννη Αποστολίδη.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100714_apostolidis{/mp3}


Ακολουθεί η επιστολή του Γιάννη Αποστολίδη:

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ;

Στις 20-5-2008 ρωτούσαμε το Νομάρχη Κοζάνης «Ποιός τελικά αποφασίζει για τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης; Η Ν.Α. Κοζάνης ή ο Γ.Γ. της Περιφέρειας;»

Για άλλη μία φορά ο κ. Δακής αποδεικνύει ό,τι είχε εκχωρήσει στο Γ.Γ. της Περιφέρειας το δικαίωμα να αποφασίζει για πράγματα που έπρεπε να αποφασίσει η Ν.Α. Κοζάνης και το Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Όπως ενημέρωσε το σώμα στις 2π.μ. σήμερα, ύστερα από έλεγχο που ζήτησε και έγινε, και μπράβο του γι’ αυτό, προέκυψε ότι υπήρχαν οφειλόμενα ποσά από τη ΔΕΗ για τα προηγούμενα χρόνια.

Τονίζουμε: ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ!! Όχι αναπορρόφητα!

Κατά συνέπεια έπρεπε να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για την απορρόφηση των οφειλόμενων ποσών και όχι να εκχωρηθούν στο Γ.Γ. της Περιφέρειας.

Κύριε Δακή,

Επειδή επιθυμείτε να συνεχίσετε στην αυτοδιοίκηση, όργανο δημοκρατικού προγραμματισμού είναι το ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ούτε το γραφείο σας, ούτε πολύ περισσότερο το γραφείο του Γ.Γ. της Περιφέρειας ή του αρχηγού του κόμματός σας.

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 12:01