Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 13:15

Τέρενς Κουίκ στο vetofm: ''Μετατάξεις αντι για απολύσεις και διαθεσιμότητα στο δημόσιο''(ηχητικό)

KOYIKANEJΕπιθετικός απέναντι στους Γερμανούς και την παρουσία του Φούχτελ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην δυτική Μακεδονία εμφανίστηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Eλλήνων Τέρενς Κουίκ μιλώντας το πρωί στο vetofm.

Ο κ. Κουίκ τόνισε οτι στόχος των δανειστών δεν είναι μόνο τα ορυχεία και οι σταθμοί της ΔΕΗ είναι κα τα δίκτυα κα αυτό φάνηκε με τον πιο σαφή τρόπο στην αρμόδια επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής. Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι κόκκινο πανί η πώληση μονάδων ενέργειας και η πώληση των νερών. Για το θέμα της διαθεσιμότητας και των απολύσεων στον Δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συμφωνούν. Τόνισε ότι θεωρεί πιο συμφέρον να προχωρήσουν οι μετατάξεις προσωπικού σε όλους τους ΟΤΑ και τον δημόσιο τομέα παρότι οι δήμαρχοι όλα τα προηγούμενα χρόνια φόρτωσαν με υπεράριθμο προσωπικό τους δήμους και τις δημοτικές επιχειρήσεις.

 

Τέλος επανέλαβε την άποψη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το μνημόνιο οτι πρέπει να καταγγελθεί και ότι στην παρούσα οικονομική συγκυρία θα πρέπει να κουρευτούν κατά 30% τα δάνεια των ελληνικών νοικοκυριών. 

Ο  βετεράνος δημοσιογράφος θυμήθηκε την πρώτη φορά που ηρθε στην Κοζάνη ως ρεπόρτερ για να καλύψει την αεροπορική τραγωδία στο Μεταξά Κοζάνης και τις λεπτομέρειες απο τα γεγονότα της εποχής.

Ο Τέρενς Κουίκ  στο vetofm

{mp3}121116_koyikperiodeia{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 13:27