Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 15:15

Ο Γ. Σόκουτης στο Veto: «Υπάρχει συνοχή και σφυρηλατημένη ενότητα στο συνδυασμό» (ηχητικό)

sokoythsΜια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης στο ραδιόφωνο του Veto 91.0 fm και στην εκπομπή του Ζήση Πιτσιάβα «Πρωινό Veto». Ο κ. Σόκουτης απαντώντας σε ερώτηση για την συνοχή του συνδυασμού του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργου Δακή ξεκαθάρισε πως «υπάρχει συνοχή και σφυρηλατημένη ενότητα του συνδυασμού» και ότι σε «έναν ζωντανό οργανισμό», όπως χαρακτήρισε τον συνδυασμό, «είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές οπτικές γωνίες».

Επίσης ο κ. Σόκουτης έδωσε απαντήσεις και στα σχόλια που έγιναν γύρω από το θέμα της συμμετοχής της περιφέρειας στην 28η PHILOXENIA λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «συμμερίζομαι και δέχομαι τους όποιους προβληματισμούς υπάρχουν για τα αποτελέσματα των εκθέσεων, συμφωνώ πως πρέπει να βρούμε καινούργια εργαλεία για την προώθηση του τόπου μας αλλά πρέπει να σταθούμε και στην εξωστρέφεια και τα θετικά στοιχεία της συμμετοχής καθώς φέτος η επισκεψιμότητα και η συμμετοχή στην έκθεση ήταν πολύ μεγαλύτερη από πέρυσι».

Επιπρόσθετα ο κ. Σόκουτης επισήμανε την προσπάθεια που γίνεται από πλευρά της Περιφερειακής αρχής στη στήριξη και ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων τονίζοντας πως «στη δύσκολη συγκυρία που περνάμε προσπαθούμε να συνδράμουμε στο μέτρο του δυνατού, πάντα με την βοήθεια της εκκλησίας, στη στήριξη των συνανθρώπων μας».

Τέλος με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ με θέμα «Προοπτική Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας για ανέργους άνω των 45 ετών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «45 Συν Πράττω» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ο κ. Σόκουτης αναφέρθηκε στα προγράμματα που τρέχουν για την αντιμετώπιση της ανεργίας τονίζοντας πως «κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αξιοποιήσουμε όλα τα προγράμματα που τρέχουν για να ανακουφίσουμε όσο μπορούμε το μεγάλο πρόβλημα που λέγεται ανεργία».

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα «45 Συν Πράττω» θα έχει ως αποτέλεσμα την απασχόληση 150 ατόμων στο Νομό Κοζάνης.

Η συνέντευξη του Γ. Σόκουτη στο Veto 91.0 fm

{mp3}121129_sokoytis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 15:25