Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 13:27

Ο Αντι/δρος του ΕΒΕ Ι. Παντελίδης για τα αντισταθμιστικά, απο την κατασκευή της 5ης μονάδας στην Πτολεμαϊδα (ηχητικό)

pandelidisΑξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ίδια η ΔΕΗ Α.Ε, όσο και η ΓΕΝΟΠ και η ανάδοχος εταιρία ΤΕΡΝΑ όπως μετέφεραν στη διοίκηση του ΕΒΕ οι εκπρόσωποί τους, πιστεύουν ότι ήδη η πορεία του έργου «είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά».

Στην συζήτηση με τον κ. Ζερβό τονίστηκε ιδιαίτερα από πλευράς Επιμελητηρίου η ανάγκη να προχωρήσει η επένδυση το συντομότερο.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ κ. Ιάκωβος Παντελίδης τόνισε οτι πρέπει να αναπτυχθεί η συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις προς όφελος της τοπικής Οικονομίας.

 


Ζητούμενο για τις επιχειρήσεις και το ΕΒΕ ειναι, να αυξηθεί η απασχόληση και να μειωθεί η ανεργία που καταγράφει πανελλαδικό «ρεκόρ» αύξησης στη Δυτική Μακεδονία.
Ακόμη, να τονωθεί η οικονομία της περιοχής, καθώς κάτω από τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες η βιωσιμότητά της μπορεί να βοηθηθεί ουσιαστικά από το έργο «Πτολεμαίδα 5», που τόσο στη φάση κατασκευής του, όσο και λειτουργίας του, θα δημιουργήσει νέα προοπτική για δημιουργία θέσεων εργασίας και ανάπτυξης δορυφορικών του έργου ΜμΕ.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ιάκωβος Παντελίδης στο vetofm

{mp3}121207_pantelidisdei{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 13:40