Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 19:43

Ο Μ. Παπαδόπουλος στο Vetofm: ''Το Μαυροδένδρι δεν ειναι κατάλληλος χώρος για φιλοξενία μεταναστών'' (ηχητικό)

papadopoylosmΤο στρατόπεδο στο Μαυροδένδρι Κοζάνης δεν εκπληρώνει τις προυποθέσεις που έχουν τεθεί προκειμένου να επιλεγεί ως χώρος φιλοξενίας μεταναστών. Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος μιλώντας στο Veto fm με αφορμή την πρόσφατη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο δημοτικό διαμέρισμα.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε οτι το στρατόπεδο βρίσκεται κοντά στον οικισμό και οτι η τοπική κοινωνία δεν συνενεί στην λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου για φιλοξενία μεταναστών. Μάλιστα συνέστησε στους αρμόδιους να ασχοληθούν με την περίπτωση της Δεσκάτης Γρεβενών που  θέλει να δημιοργηθεί στην περιοχή της χώρος φιλοξενίας. Ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ ανέφερε οτι τεχνική επιτροπή του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως περιοδεύει στην χώρα και εξετάζει διάφορους χώρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προσωρινή φιλοξενία μεταναστών. Η αρνηση του Μ. Παπαδόπουλου για το Μαυροδένδρι δεν έιναι  τυχαία. Εχει άμεση σχέση με τον περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο της ΑΝΚΟ Κ. Μιχαηλίδη  που κατάγεται απο το Μαυροδένδρι και εργάζεται με απόσπαση βγάζοντας το ψωμί του στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή. Ο παραπάνω συνεργάτης του βουλευτή της ΝΔ, ηταν αυτός που το προηγούμενο διάστημα, διακινούσε στους δημοσιογράφους την πληροφορία οτι στο Μαυροδένδρι σκέφτονται να κάνουν στρατόπεδο φιλοξενίας μεταναστών. Για να εμφανισθούν στην συνέχεια  ορισμένοι κορυφαίοι της αυτοδιοίκησης και να δηλώσουν δημόσια αιφνιδιασμένοι απο την ''αποκάληψη'' και οτι δεν έχουν ενημέρωση για το θέμα.

Τέλος ο Μ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο τρομοκρατικό κτύπημα των γραφείων της ΝΔ ενώ δεν παρέλειψε να καυτηριάσει την στάση του υπευθυνου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη για το θέμα.

Η δήλωση του Μ. Παπαδόπουλου στο vetofm

{mp3}130114_papadopoylosmayrodendri{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 21:51