Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 23:24

Προσπαθούν να εμπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση στο Mall. Δείτε τα βίντεο

diamandopoylos_xalkid«Στοχοποίηση» του Mall χρεώνει στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το Μαξίμου έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με δηλώσεις του βουλευτή λίγες ημέρες πριν την επίθεση στο εμπορικό κέντρο, ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, που με τι σειρά του έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με το «τι πραγματικά είπε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος».

«Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα. Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που καλεί επίσης τον Αλέξη Τσίπρα «να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση» και τον κ. Διαμαντόπουλο «να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία».

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση, ο κ. Διαμαντόπουλος ακούγεται να λέει στις 16 Ιανουαρίου, δηλαδή τέσσερις ημέρες πριν από την επίθεση στο Mall τα εξής: «Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο (...) Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο».

 

Απόσπασμα απο τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου

{youtubejw}oLJwtjtICts{/youtubejw}

Όπως φαίνεται από ένα νέο απόσπασμα από την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος τονίζει πως κάποιοι εξισώνουν τη βία με την Αριστερά και ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ για βία.

«Μπαίνουμε στη μικροκομματική διαδικασία να εξισώσουμε τη βία με την Αριστερά. Ποιος μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν για μικροπολιτικά οφέλη σ' αυτή τη διαδικασία» ανέφερε ο κ. Διαμαντόπουλος και συνέχισε: «Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα, τα τρία μνημόνια, να μην έχεις να ταΐσεις το παιδί σου, βία είναι να μην έχεις ρεύμα, βία να μην έχεις φάρμακα».

«Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση που είναι αυθαίρετο, ανομία είναι ότι ο Αθηναίος δεν μπορεί να πάει να κάνει μπάνιο, γιατί οι παραλίες είναι κλειστές από κέντρα διασκέδασης» τόνισε.

«Βία είναι η Ρικομέξ, βία είναι το Σάμινα, όλα αυτά είναι η βία, αυτό δημιουργεί τις αντιδράσεις σ' αυτούς που πλήττονται που δεν είναι θεμιτή. Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι έδωσε η ΝΔ στην δημοσιότητα

{youtubejw}zvsbwkqARAU{/youtubejw}

πηγη:tvxs.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 23:38