Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010 16:01

ΑΛΕΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ VETO91fm ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «ΘΑ ΑΡΝΗΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ»

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ«Θα αρνηθώ ακόμα και αν μου το ζητήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ…» δήλωσε, στο ραδιόφωνο του VETO91fm, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης Αλέκος Αθνασιάδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την εμπλοκή του ονόματός του στον κατάλογο των «μνηστήρων» της διεκδίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Ο κ. Αθανασιάδης κατηγορηματικά δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υποψηφιότητα και πως θέλει να παραμείνει βουλευτής συνεχίζοντας το κοινοβουλευτικό του έργο.

Πάντως δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η εκλογική διαδικασία για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας «δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν» και πως «αυτός που θα κατέβει τελικά θα πρέπει να συνθέσει την ανομοιογένεια των 4 νομών». Όπως είπε υπάρχουν από το χώρο του ΠΑΣΟΚ ικανά και έντιμα στελέχη που μπορούν να τεθούν επικεφαλής σε αυτόν τον αγώνα διεκδικώντας την περιφέρεια, ωστόσο εξέφρασε την προσωπική του άποψη πως σε αυτές τις εκλογές, για την αυτοδιοίκηση, «θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουν πρόσωπα όχι από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά νέα, ικανά στελέχη» έτοιμα να αφιερωθούν στις νέες προκλήσεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης.             

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ veto91fm
{mp3}100813_athanasiadis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 21:34