Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010 15:27

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ»

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την πορεία του οράματος του χιονοδρομικού κέντρου», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm και σχολιάζοντας τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας το vetonews και ο Σπύρος Κουταβάς.

Ο κ. Στεργίου παρείχε «κάλυψη» στην λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου αναφέροντας ότι ο ίδιος θεωρεί πως η παρουσία του εκπροσώπου της πολιτείας στο μετοχικό σχήμα αποτελεί εγγύηση για ζητήματα που σχετίζονται με την διαφάνεια και την οικονομική διαχείριση. Ωστόσο δεν παρέλειψε να ρίξει το «μπαλάκι» στον τότε ισχυρό άνδρα της περιοχής, τον Ανδρέα Λεούδη, λέγοντας πως ο ίδιος είχε την πρωτοβουλία των ενεργειών για την υλοποίηση συνολικά του έργου.

Στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων του veto για όλες τις πτυχές του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, ο κ. Στεργίου ανέφερε πως παρ’ όλο που τα τελευταία χρόνια δεν συγκλήθηκε σε συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο, «είχε τις διαβεβαιώσεις τόσο του προέδρου της εταιρίας κ. Σόκουτη, όσο και του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας κ. Λεούδη, ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς».  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100222_stergiouxionodromiko{/mp3}

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010 16:53