Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 11:14

Ο Χ. ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Χ. ΚΑΤΣΙΝΑΣΑκούστε την συνέντευξη του Χ. Κατσίνα στο VETO91fm

Ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή μια ομάδα ανθρώπων προβληματισμένων και αγανακτισμένων από την κατάντια του δήμου που ζούμε και την αδιαφορία που συνοδεύει το παρόν και μέλλον στη διευρυμένη εκδοχή του. Προσπαθήσαμε, και είμαστε οι μόνοι που το κάναμε, να αρθρώσουμε ψήγματα πολιτικού λόγου και δώσαμε κάποιες προτάσεις για διέξοδο του νέου δήμου από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όταν οι άλλοι ακόμη δεν έχουν πει ούτε μία λέξη.
 Αποκορύφωμα των προηγούμενων ενεργειών μας ήταν η δημιουργία της δημοτικής κίνησης με το όνομα « Εορδαία στο φως», ευελπιστώντας να βρούμε συμπαραστάτες στην πορεία αυτή.

Βρήκαμε αρκετούς που πήραν χαρά από την προσπάθειά μας αυτή, άλλους που βρήκαν τρόπο να ξεφύγουν από το εκλογικό τους αδιέξοδο, όμως λίγους που δέχθηκαν να γίνουν ενεργά συνοδοιπόροι και να περπατήσουν μαζί μας αυτόν τον δρόμο.

Σαν πρώτος μεταξύ ίσων της προσπάθειάς αυτής, που είχε πρωτοποριακά στοιχεία, γιατί εκτός της συμμετοχικής διαδικασίας όλων σε όλες τις διεργασίες, προέβλεπε και την οικονομικά ισότιμη συμμετοχή στα έξοδα, και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για το αδιέξοδο αυτής της προσπάθειας θέλω να τονίσω τα εξής:

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους που στάθηκαν κοντά μου από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της προσπάθειας.

Οφείλω να υπενθυμίσω σε κάποιους ότι από την ζεστασιά του καναπέ τους μόνο επανάσταση δεν μπορούν να κάνουν και σε κάποιους άλλους ότι στα αδιέξοδά μας μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να δώσουμε διέξοδο και απάντηση.

Δεσμεύομαι ότι δεν θα ψάξω ζεστασιά σε άλλα « φιλόξενα…» ψηφοδέλτια δημοτικά ή περιφερειακά και ελπίζω το ίδιο να κάνουν και οι άλλοι συνοδοιπόροι μου.

Με αυτή μου την δήλωση αποσύρομαι από υποψήφιος Δήμαρχος της κίνησης « Εορδαία στο φως» για τον Δήμο Εορδαίας.


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΝΑ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}101012_katsinas{/mp3}
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 19:17