Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 11:22

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ TAE-KWON-DO ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣΤο Κύπελλο της Πρωτιάς Σήκωσε η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο Διεθνές Πρωτάθλημα Tae-Kwon-Do στην Ξάνθη
Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές του κοζανίτικου συλλόγου Μακεδονική Δύναμη στο διεθνές meetingtae-kwon-do που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9-10-2010 στην πόλη της Ξάνθης. Με συμμετοχή αθλητών από 6 τουλάχιστον χώρες έλαβε χώρα ένα πρωτάθλημα tae-kwon-do υψηλών προδιαγραφών με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους αθλητές να δίνουν το παρόν στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών.
 
Ο σύλλογος της πόλης μας Μακεδονική Δύναμη, συμμετείχε σε αυτή τη διοργάνωση με 7 αθλητές, όλοι τους πρωταθλητές Ελλάδος
(κριτήριο για δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το πρωτάθλημα), εκ των οποίων οι 5 ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών χαρίζοντας στη Μακεδονική Δύναμη 2 χρυσά και 3 αργυρά μετάλλια. Ο αριθμός αυτός των μεταλλίων έφερε την Μακεδονική Δύναμη στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης μεταλλίων και αναδείχθηκε 1ος πολυνίκης σύλλογος των αγώνων και στις κατηγορίες ανδρών.
 
altΤα Χρυσά Μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές :
Μεχτερίδης Στυλιανός, κατηγορία -68kg ανδρών,
Τζέλλος Νικόλαος, κατηγορία -80kg ανδρών.
 

Τα 3 Αργυρά Μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές :
Διάφας Αργύριος, κατηγορία -80kg
Θεοδωρίδης Ηλίας, κατηγορία -68kg
Χασιώτης Θεόδωρος, κατηγορία +80kg.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέλλος Νικόλαος και ο Μεχτερίδης Στυλιανός κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο επιβραβεύτηκαν με το χρηματικό έπαθλο των 300 ευρώ, για την πρωτιά τους, όπως και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές που ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.
Ήταν πραγματικά μία πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης επιδεικνύοντας τη δυναμική του συλλόγου της πόλης μας.

Σε 10 μέρες, Τζέλλος Ν. και Μεχτερίδης Σ., ως μέλη της επίλεκτης Ελληνικής ομάδας, θα ταξιδέψουν για το Ιράν όπου και θα παραμείνουν για 10 μέρες περίπου, φιλοξενούμενοι της Ιρανικής εθνικής ομάδας tae-kwon-do. Σκοπός αυτού του ταξιδιού είναι η προετοιμασία ενόψει των Ελληνικών ολυμπιακών προκρίσεων που ξεκινούν το Δεκέμβρη.
 
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΜΑΣΙΔΗ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}101012_almasidis{/mp3}


 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 15:31