Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 15:36

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ VETO 91fm: ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ – ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΛάβρος κατά των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν, από τα πρόσωπα τα οποία πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια, στην υπόθεση χιονοδρομικό κέντρο Βελβεντού, εμφανίστηκε, μιλώντας στο VETO 91fm, ο βουλευτής της Ν.Δ. του Νομού Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Κληθείς να σχολιάσει όσα έφερε, τις τελευταίες μέρες, στο φως της δημοσιότητας το ραδιόφωνο του VETO αλλά και το vetonews.gr, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν είναι ή όχι παράξενα όλα αυτά που συνοδεύουν την ιστορία του χιονοδρομικού κέντρου. Αυτό όμως που με απόλυτη βεβαιότητα μπορώ να σας πω, είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι άκρως επικίνδυνη, δηλαδή χειρότερο από το παράξενο. Και δεν υπονοώ κάτι συγκεκριμένο, αλλά το λέω ευθέως: Δεν μπορεί να γίνονται τέτοιες κινήσεις σημαντικές, αναπτυξιακές που αφορούν το νομό αλλά και γενικότερα την Δυτική Μακεδονία και οι βουλευτές να μην έχουν καμία γνώση».

Για το περιβόητο ταξίδι στην Ινδία προς αναζήτηση επενδυτών ο κ. Παπαδόπουλος εκτός από έκπληκτος - δηλώνοντας απόλυτη άγνοια για το θέμα - εμφανίστηκε και ιδιαίτερα καυστικός σε σχέση με την επιλογή του συγκεκριμένου προορισμού. «Στην Ινδία από όσο γνωρίζω αγοράζουμε χαλιά και υφάσματα…», επισήμανε.  Καταλήγοντας τόνισε με έμφαση: «Λυπάμαι πολύ. Και λυπάμαι γιατί αυτό που κρίνω είναι το αποτέλεσμα (δεν μπορώ να κρίνω την λειτουργία των προσώπων) και αυτό που με βεβαιότητα σας λέω και το καταγγέλλω, είναι ότι όλες αυτές οι ενέργειες το μόνο που έβλαψαν είναι την κυβέρνηση της Ν.Δ. Ήμουνα από αυτούς που εμπιστεύθηκαν και εμπιστεύονται τον Κώστα Καραμανλή. Δυστυχώς όμως, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, δεν μπορώ να εμπιστευτώ με τίποτα αυτούς που επέλεξε ο Κώστας Καραμανλής».

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Ο βουλευτής της Ν.Δ. του Νομού Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος σχολίασε και τα «βέλη» του Δημήτρη Αβραμόπουλου προς τον Κώστα Καραμανλή για την οικονομική κρίση (σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» αναφέρει ότι από τον Νοέμβριο του 2008 είχε προειδοποιήσει τον τέως πρωθυπουργό για τους αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και ζητούσε να ληφθούν άμεσα μέτρα για αλλαγή πορείας).             

«Ο κ. Αβραμόπουλος ήταν από τους βουλευτές και τους υπουργούς της Ν.Δ. που μετείχε σε όλες τις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή. Εάν λοιπόν ήτανε κάτι που τον ενοχλούσε μπορούσε να παραιτηθεί και όχι εκ των υστέρων να γίνεται προφήτης. Το ίδιο βέβαια ισχύει για όλους, αλλά ειδικά ο κ. Αβραμόπουλος που συμμετείχε σε πολύ καλά και σοβαρά Υπουργεία, αν είχε τέτοιου είδους διαφωνίες ας τις έλεγε και ας κατέθετε την παραίτησή του εφόσον δεν περνούσαν οι απόψεις του», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Το είδαμε και σε υπουργούς που άλλαξαν σε διάφορους ανασχηματισμούς: Όταν ήταν υπουργοί σιωπούσαν γιατί ήτανε βολεμένοι και όταν έφευγαν από τα υπουργεία εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους και τις διαφορετικές τους απόψεις. Το θέμα είναι όταν είσαι υπουργός και κάνεις πολιτική και όχι μικροπολιτική, να εκφράζεις τις απόψεις σου».

Αιχμές άφησε και προς τους βουλευτές του κόμματός του που την περίοδο που ήταν κυβέρνηση η Ν.Δ. κατέκριναν τις επιλογές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και που σήμερα λόγο θέσεως τις υπερασπίζονται. 

ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφορικά με την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση επανέλαβε την πρότασή του για εκλογή των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών από την βάση, λέγοντας πως «εάν η Ν.Δ. δεν μπει στη λογική αυτή τότε θα είμαστε εκτός πραγματικότητας».  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100301_papadopoulos{/mp3}

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 15:41