Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 13:02

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: “ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ”

altΓια ηθικό και πολιτικό ατόπημα έκανε λόγο ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου σε οτι αφορά στο θέμα που προέκυψε με τον υποψήφιο δήμαρχο  Β. Κωνσταντόπουλο ο οποίος συμπεριέλαβε υποψηφίους από το Βελβεντό στο ψηφοδέλτιο του. Ο κ. Στεργίου μιλώντας στο veto91FM τόνισε πως “ στις 13 Οκτωβρίου είχαμε μία συνολική συνάντηση με τους 4 υποψηφίους και οι Κωνσταντόπουλος, Μακρυγιάννης και Παπαδόπουλος είχαν δεσμευτεί ότι δεν θα έχουν υποψηφίους από το Βελβεντό.  Από ότι φαίνεται ο Β. Κωνσταντόπουλος μας επιφύλαξε μια διαφορετική αντιμετώπιση καθώς δεν τήρησε τον λόγο του”.

Ο δήμαρχος Βελβεντού ζήτησε από τον Β. Κωνσταντόπουλο "να παραιτηθούν οι υποψήφιοι από το ψηφοδέλτιο που έχουν σχέση με το Βελβεντό". Σε ερώτηση για το τι θα πράξει ο Δ. Βελβεντού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ο κ. Στεργίου ανέφερε με νόημα πως “εμείς κάνουμε έναν αγώνα χωρίς κόμματα και χρώματα” .

Σε άλλο σημείο ο Μ. Στεργίου σημείωσε οτι "το κυβερνών κόμμα θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του στην υπόθεση του Βελβεντού. Δεν είμαστε αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα, είχαμε στα χέρια μας έναν αυτόνομο δήμο με πρόταση του υπουργού και αυτός καταργήθηκε. Κάποιοι ευθύνονται για αυτό το αποτέλεσμα.

Τέλος ο δήμαρχος Βελβεντού επισήμανε οτι η Συντονιστική επιτροπή δεν πρόκειται να εμποδίσει  στην τοποθέτηση της κάλπης και ότι οι πολίτες του Βελβεντού δεσμεύονται απο την αποφασή τους στο πρόσφατο δημοψήφισμα. 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΟ VETO91FM
{mp3}101019_stergioy{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 13:38