Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 15:11

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕ - ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ

altΓια παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση της ΜΠΕ της Ποντοκώμης στην οποία εμπλέκεται ο Γ. Δακής, μίλησε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλος. O Π. Κουκουλόπουλος μιλώντας στο veto91fm εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον υποψήφιο περιφερειάρχη Γ. Δακή, έκανε λόγο για άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που δεν πιστεύει στον θεσμό του Καλλικράτη. Σημείωσε ότι, “όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο αλλά και νωρίτερα, ο Γ. Δακής απέφευγε να απαντήσει στα καυτά ερωτήματα που έθετε ο πολιτικός κόσμος αλλά και οι δημοσιογράφοι όπως για παράδειγμα στο θέμα του τοπικού πόρου Ανάπτυξης”.

Οδεύουμε στις εκλογές και ο Γ. Δακής παραμένει σιωπηλός σε όλα τα θέματα που θέτουν οι συνυποψήφιοι του στο προεκλογικό τραπέζι. Μάλιστα αναρωτήθηκε “πως ένας αυτοδιοικητικός που δεν ήταν καλός νομάρχης θα είναι ικανός για να διοικήσει την περιφέρεια; Γιατί δεν έκανε απολογισμό των πεπραγμένων του και ιδιαίτερα των έργων του ΤΠΑ”. Μίλησε για μελανό σημείο του Γ. Δακή αφού πήγε κόντρα στα συμφέροντα της περιοχής στην υπόθεση της ΜΠΕ Ποντοκώμης.

Ο Π. Κουκουλόπουλος ήταν κριτικός και με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που χειρίσθηκαν την υπόθεση στο νομαρχιακό συμβούλιο όταν έγινε συζήτηση για το θέμα. “Εάν το παραπάνω ζήτημα αξιοποιούνταν σωστά από την αντιπολίτευση - με το βαρύ παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος που συνοδεύει τον Γ. Δακή - σήμερα δεν θα ήταν ούτε καν υποψήφιος”. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προέβη στην εκτίμηση ότι “η μάχη της περιφέρειας θα κριθεί στον δεύτερο γύρο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά” τόσο για τον Γ. Παπαιορδανίδη όσο και για τον αντίπαλό του Γ. Δακή.

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η Α. Νανοπούλου, για την οποία θύμισε ότι “σε συνεργασία με τον υποψήφιο σύμβουλο της Κ. Τσανακτσίδη ένα χρόνο πριν από τις προηγούμενες εκλογές τορπίλισαν την συνένωση του Κρόκου με τον δήμο Κοζάνης. Τώρα τι να πιστέψουμε, αναρωτήθηκε ο Π. Κουκουλόπουλος, ότι η κ. Νανοπούλου πιστεύει στον Καλλικράτη; Αν σήμερα τον στηρίζει πριν από πέντε χρόνια τι πίστευε;

Σε ότι αφορά την διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού, την χαρακτήρισε επιβεβλημένη αλλά πάνω απ όλα κίνηση υψηλού ρίσκου, της οποίας τα αποτελέσματα θα φανούν στις εκλογές. Σημείωσε πώς πρόκειται για καθαρή πολιτική κίνηση του Γ. Παπανδρέου, αφού το προεκλογικό τοπίο τις τελευταίες ημέρες τείνει να “θολώσει” από την διάσταση “μνημόνιο- αντιμνημόνιο” που δίδουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Ο Π. Κουκουλόπουλος ήταν αυτοκριτικός και προς το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι: “Το ΠΑΣΟΚ καθαρά και χωρίς περιστροφές, την μάχη για την σημασία και την σπουδαιότητα του Καλλικράτη δεν την έδωσε ποτέ”. Προχώρησε μάλιστα στην εκτίμηση ότι σήμερα αποτελούν μειοψηφία τα πρόσωπα σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής που επιθυμούν την βαθιά αποκέντρωση του κράτους και την ενδυνάμωση του ρόλου της αυτοδιοίκησης.
 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91FM
{mp3}101026_koykoylopoylos{/mp3}

 

 

 

 



 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 17:08