Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 19:25

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ


κ. Μανώλης ΣτεργίουΣτην εκπομή "Έλικας" του Νίκου Μάστορα Γκουλέμα μίλησε ο Δήμαρχος Βελβεντού, κ. Μανώλης Στεργίου, για την νέα ευρωπαϊκή διάκριση του Δήμου Βελβεντού και την ανακύρηξη του ως μίας από τις 3 Ελληνικές πόλεις που θα συμμετέχουν στο πανευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για τις βιώσιμες πόλεις.

Ο κ. Στεργίου αφού αναφέρθηκε στην διαδικασία του όλου διαγωνισμού, παρουσίασε τα οφέλη που μπορεί να έχει το Βελβεντό από την εν λόγω διάκριση. Πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, αποτελεί και μία σημαντική ευρωπαϊκή αναγνώριση της διαχρονική λειτουργίας της κοινωνίας του Βελβεντού που αποδεδειγμένα μπορεί να αντιμετωπίσει αισιόδοξα, πολύπλευρα και παραγωγικά το μέλλον”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει σύσσωμη η κοινωνία του Βελβεντού για έναν ανεξάρτητο δήμο, ενώ επισημάνθηκε πως η εν λόγω διάκριση μπορεί να είναι ένα επιπλέον επιχείρημα “η Ευρώπη αναγνωρίζει μια πολύ καλή κατάσταση που υπάρχει στο Δήμο Βελβεντού, την οποία δυστυχώς δεν έλαβαν υπόψιν στο θέμα του Καλλικρατή, αυτοί που έπρεπε, όταν έπρεπε και με τον τρόπο που έπρεπε”.

Αναπόφευκτη ήταν και η ερώτηση για το τί μέλλει να γίνει στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου η απάντηση του κ. Στεργίου ήταν σαφείςπιστεύω πως ο κόσμος δεν θα προσέλθει για άλλη μια Κυριακή στις κάλπες, διότι αταλάντευτα υποστηρίζει τον αγώνα που δίνεται προκειμένου ο Δήμος Βελβεντού να παραμείνει αυτόνομος”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε απο την μεριά μας πως ο αγώνας του Βελβεντού είναι ένας αγώνας με συνέπεια, συνέχεια και απόλυτη συλλογικότητα, με τον κ. Στεργίου να προσθέτει πως αυτό το αποδεικνύει η συναίνεση σύσσωμης της κοινωνίας του Βελβεντού για την σύσταση της Μ.Κ.Ο. Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού” προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επόμενη μέρα όπου δεν θα υπάρχουν τα όργανα που προβλέπει ο αναγκαστικός Καλλικράτης.
 

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Στεργίου στον "Έλικα" του Νίκου Μάστορα Γκουλέμα
{mp3}MastorasStergiou2{/mp3}

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 02:07