Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010 17:48

Ο Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ veto91fm: ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ_ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

altΟ πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για την στάση που κρατά στο θέμα της πώλησης ή της ενοικίασης των μονάδων στους ιδιώτες. Εγκάλεσε την ΥΠΕΚΑ Τ. ΜπιρμπΊλη, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει στη δημοπρασία των δημόσιων λιγνιτικων κοιτασμάτων, προκειμένου να μπουν στο παιχνίδι του ανταγωνισμού της ηλεκτροπαραγωγής οι ιδιώτες επενδυτές.
Γιά τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στις Βρυξέλλες αλλά και στην Αθήνα με το μέλλον των λιγνιτικών μονάδων της περιοχής, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μίλησε με σκληρά λόγια. «Αποτελεί βιασμό της

επιχείρησης και της δυτικής Μακεδονίας τα όσα εξυφαίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα». Και προειδοποίησε ότι «δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια» σημειώνοντας «ότι εάν χρειασθεί θα ματώσουμε και δεν θα διστάσουμε ακόμη και την φυλακή. Την επιχείρηση δεν θα την παραδώσουμε σε κάποιους που χωρίς επιχειρηματικό ρίσκο θέλουν να φάνε από τα έτοιμα».

Σε αλλά σημείο ο Ν. Φωτόπουλος άφησε αιχμές και για τους βουλευτές της περιοχής. Μίλησε για κάποιους πού κρύβονται και τοποθετούνται μόνο στο παρασκήνιο χωρίς να δεσμεύονται δημόσια όπως αρμόζει για τους πολιτικούς που συμμετέχουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τους κάλεσε να φανούν αντάξιοι της ψήφου των πολιτών που μεταξύ αυτών είναι και χιλιάδες της ΔΕΗ. «Οφείλουν οι βουλευτές του νομού Κοζάνης, να βγούν και να μιλήσουν δημόσια, να μας πούν τι πιστεύουν για το πρόβλημα και να δεσμευτούν με συγκεκριμένες προτάσεις».
Αναφέρθηκε  και στούς ιδιώτες λέγοντας ότι δεν επιθυμούν να ρισκάρουν, να επενδύσουν η να κατασκευάσουν δικές τους λιγντικες μονάδες. Επιθυμούν να πάρουν από τα έτοιμα φιλέτα της ΔΕΗ και μάλιστα από τον ανθό των λιγνιτικων μονάδων, την 5η μονάδα του Αγ. Δημητρίου και την 1η μονάδα της Μελίτης στην Φλώρινα. Η συνέντευξη του Ν. Φωτόπουλου έχει ενδιαφέρον και θα συζητηθεί.
 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91FM
{mp3}veto-910_2010-11-22_10-11-50{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010 18:40