Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011 19:03

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ VETO91FM: Δεν θα φηφίσω την τροπολογία της Ακρινής στο μέρος της χρηματοδότησης από τον Τοπικό Πόρο

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ VETO91FM: Δεν θα φηφίσω την τροπολογία της Ακρινής στο μέρος της χρηματοδότησης απο τον Τοπικό Πόρο ΑνάπτυξηςΣήμερα το βράδυ σε ειδική σύσκεψη στο Μαξίμου θα καθορισθεί η τελική ημερομηνία της επίσκεψης του πρωθυπουργού στον Ν. Κοζάνης. Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλος  μιλώντας στο veto91fm.

Στην σύσκεψη θα πάρουν μέρος  οι βουλευτές της περιφέρειας με απώτερο στόχο την καλύτερη προετοιμασία της εμφάνισης του πρωθυπουργού στην περιοχή.

Ο Π. Κουκουλόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει ανακοίνωση - εξαγγελία του πρωθυπουργού για την δυτική Μακεδονία  περά από αυτά που γνωρίζουμε έως σήμερα. Δηλαδή την δημιουργία του φωτοβολταϊκου πάρκου, την ίδρυση επιχείρησης παράγωγης ηλιακών πάνελ και την μετεγκατάσταση των οικισμών Μαυροπηγής και Αγ. Αναργύρων.  

Αναφερόμενος στο θέμα της Ακρινής δήλωσε με σαφήνεια ότι θα καταψηφίσει την διάταξη της τροπολογίας που αναφέρει ότι η μετεγκατάσταση θα χρηματοδοτηθεί και από τον τοπικό πόρο. ''Το έχω αναφέρει στην αρμόδια υπουργό, το γνωρίζει και θα δώσουμε μάχη στην βουλή αλλά και εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, μαζί με άλλους συναδέλφους, με τους υπόλοιπους βουλευτές της περιοχής για να απαληφθεί η διάταξη της χρηματοδότησης".

Αναφερόμενος στην παρουσία του υπουργού Μ. Χρυσοχοϊδη στην περιοχή μίλησε για πολύ θετικό απολογισμό και τόνισε ότι ''ο υπουργός ήρθε στην περιοχή αλλά δεν μας άφησε την σκόνη του''. Τέλος  σημείωσε ότι η περιοχή του Ν. Κοζάνης αυτήν την περίοδο είναι στο πολιτικό και οικονομικό επίκεντρο του ενδιαφέροντος μιας και σημαντικές πρωτοβουλίες αναμένετε να εξελιχτούν στην περιοχή. Ανέφερε τις μετεγκαταστάσεις των τεσσάρων οικισμών, τις επενδύσεις στα φωτοβολταϊκα και την δημιουργία της 5ηςμονάδας στην Πτολεμαΐδα  που θα δημιουργήσουν ένα νέο τοπίο στην οικονομική και οικοδομική δραστηριότητα της περιοχής.

Η αναφορά για την τροπολογία του πόρου ειναι στο σημειο 11min, και εχει ενδιαφέρον.

Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91FM

{mp3}110115_KOYKOYLOPOYLOS{/mp3}

 

Περισσότερα δημοσιεύματα του Vetonews.gr για το θέμα των μετεγκαταστάσεων:

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 08:41