Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 10:12

ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟ VETO 91fm

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΙΤΣΙΟΥΟρίστηκαν οι νέοι διοικητές των Νοσοκομείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας. 
Ο Νικόλαος Κίτσιου, γεωπόνος, είναι ο νέος διοικητής του «Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και η Αναστασία Μπούρτζου, ηλεκτρολόγος – μηχανικός, αναλαμβάνει την διοίκηση του «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
Στο Γ.Ν. Γρεβενών αναλαμβάνει ο Μιχάλης Γαβρίδης, ηλεκτρολόγος-μηχανικός, στο Γ.Ν. Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» ο Χρήστος Γκώγκος,  γιατρός και στο Γ.Ν. Καστοριάς ο Σταύρος Κατσίλης, οικονομολόγος.
Ο κ. Κίτσιου, που διετέλεσε και στο παρελθόν πρόεδρος του Νοσοκομείου, μίλησε στο ραδιόφωνο του VETO 91fm εκφράζοντας από τη μια την ικανοποίησή του και από την άλλη το αίσθημα ευθύνης που νιώθει για τα νέα καθήκοντά του. Όπως τόνισε υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία καλείται η νέα διοίκηση σε συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου άμεσα να επιλύσει και παράλληλα ζήτησε την στήριξη όλων των φορέων της περιοχής. «Θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα, εκτός από την στελέχωση και την αξιοποίηση του προσωπικού, στην σωστή λειτουργία και αναβάθμιση του Νοσοκομείου με την σωστή διαχείριση των οικονομικών», τόνισε ο κ. Κίτσιου.  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm 
{mp3}100401_kitsios{/mp3}

Η ΤΑΣΑ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΗ κα Μπούρτζου μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, τόνισε πως αποτελεί μεγάλη η τιμή για την ίδια που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του διοικητή αλλά και μεγάλη ευθύνη γιατί μπροστά βρίσκεται ένας δύσκολος αγώνας για την δωρεάν δημόσια υγεία υψηλού επιπέδου. Η ίδια τόνισε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση και να γίνουν γοργά βήματα αναβάθμισης της παροχής υγείας στους πολίτες.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100401_mpourtzou{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 16:28