Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2011 18:59

Σ. Μάστορας στο vetofm:Κακές συμβουλές εδωσαν κάποιοι στον Α. Σαμαρά για θέματα ΔΕΗ (ηχητικό)

MASTORAS-SAKΈχει κακούς συμβούλους ο Σαμαράς, τον συμβούλεψαν λάθος στο θέμα της ΔΕΗ, δηλώνει ο Δακίτης Σ. Μάστορας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.
Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά στο Ζάππειο ο συνδικαλιστής του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και στέλεχος της ΔΑΚΕ Σ. Μάστορας δήλωσε στο vetofm ότι ο πρόεδρος δεν έχει ενημερωθεί ...

κατάλληλα από τους συνήθης ύποπτους που πιάνουν στασίδι δίπλα στην εξουσία σε τέτοιες περιπτώσεις. Δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα επί του θέματος της ιδιωτικοποίησης θα προσπαθήσουν να διευκρινίσουν ορισμένα ζητήματα εντός της ΝΔ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα συνεχίσουν οι ενημερωτικές επαφές των συνδικάτων με την κοινωνία και τους φορείς, ώστε να γίνει πλήρως κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος που θα προκύψει από την πώληση της ΔΕΗ.

Πολλά στελέχη της ΔΑΚΕ σήμερα απέφυγαν τις δημόσιες δηλώσεις περιμένοντας να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευασης. Ο Σ. Μάστορας δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε ακόμη και για απογαλακτισμό της ΔΑΚΕ απο τις απόψεις της ΝΔ στα θέματα της ΔΕΗ.

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Σ. ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΤΟ vetofm

{mp3}110513_mastorasgia samara{/mp3} 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαϊος 2011 20:26