Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 14:41

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΤΣΙΑΡΙΚΑΣ ΣΤΟ VETO 91fm: «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ»

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΤΣΙΑΡΙΚΑΣΣε διαθεσιμότητα τέθηκε, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο αρχιφύλακας που υπηρετεί στο Α.Τ. Κοζάνης, που οδηγώντας περιπολικό υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε υλικές φθορές στο όχημα από πρόσκρουση σε τσιμεντένια διαχωριστική νησίδα και πινακίδα σήμανσης στην πόλη της Κοζάνης πριν λίγες μέρες. Παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση εις βάρος του.
Ο αρχιφύλακας ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία, το βράδυ της 22/23-03-2010, οδηγώντας το υπηρεσιακό όχημα - έχοντας μάλιστα δίπλα του συνεπιβάτη συνάδελφό του - έπεσε πάνω σε τσιμεντένια διαχωριστική νησίδα στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Α. Παπανδρέου στην Κοζάνη και στη συνέχεια σε ρυθμιστική πινακίδα επί της νησίδας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο υπηρεσιακό όχημα.

Στον έλεγχο μέθης που διενεργήθηκε με τη μέθοδο του εκπνεόμενου αέρα το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Έτσι ο αστυνομικός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημ/κείο Κοζάνης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, όπου καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών (3) μηνών για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ σε βάρος του ελήφθη το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.
Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Πατσιαρίκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από το περιστατικό και έκανε λόγο για "μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παρελκυστικών συμπεριφορών των οργάνων της τάξης που δεν συνάδουν με την αστυνομική ιδιότητα και αποστολή". Αξίζει να σημειωθεί πως η επίσημη ανακοίνωση του συμβάντος από την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης, με την έκδοση δελτίο τύπου, καθυστέρησε αρκετές μέρες και ρωτηθείς σχετικά, κατά την διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου (δόθηκε σήμερα για τα μέτρα της αστυνομίας ενόψει Πάσχα), ο κ. Πατσιαρίκας απέδωσε την καθυστέρηση σε μη εκτέλεση εντολών που έδωσε στους υφισταμένους του από την πρώτη στιγμή που συνέβη το περιστατικό.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΤΣΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100401_patsiarikas{/mp3}

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 15:03