Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 15:22

Ο ΑΚΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ VETO 91fm: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Ο ΑΚΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣΛίγες ώρες πριν την έναρξη των εργασιών της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης της Ν.Δ. - που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 16.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης με θέμα την «Ενεργειακή Πολιτική»  παρουσία του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά - στην Κοζάνη βρέθηκε ο υπεύθυνος για τα θέματα των Περιφερειακών ΜΜΕ Άκης Γεροντόπουλος. Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του VETO 91fm ο κ. Γεροντόπουλος τόνισε πως στόχος της ηγεσίας του κόμματος είναι «οι προσυνεδριακές διαδικασίες, που θα οδηγήσουν σε ένα κεντρικό συνέδριο αρχών και θέσεων, ανοιχτό σε όλη την κοινωνία, να αγκαλιάσουν όλη την Ελληνική Περιφέρεια. «Θέλουμε να αναπτύξουμε τον διάλογο με όλους τους πολίτες και όχι μόνο με τα κομματικά μας στελέχη. Μας ενδιαφέρει να ακούσουμε όλες τις προτάσεις, μας ενδιαφέρει η διαφωνία, η ανατροπή», επισήμανε.

 Για την αυτοκάθαρση και για την κα Μπακογιάννη
 
Ο κ. Γεροντόπουλος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με την επιχείρηση «αυτοκάθαρση» που κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε μεταξύ άλλων πως «κάποιοι από εμάς δεν συμπεριφέρθηκαν όπως θα έπρεπε στους πολίτες και γι αυτό, το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι πως η κοινωνία δεν τους θέλει».
Αναφορικά με την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να απουσιάσει από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ -την Κυριακή- ο κ. Γεροντόπουλος σχολίασε: «Το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου ο λαός μας έδωσε μια εντολή: Μας είπε ότι με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά θα πορευτούμε για να μπορέσουμε να ξαναδώσουμε στο χώρα μας την χαμένη του αξιοπιστία, να μπορέσουμε να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται έτσι ώστε ο λαός να μας ξανααποδεχθεί και να μπούμε σε τροχιά εξουσίας. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όλα τα στελέχη στοιχημένα πίσω από τον πρόεδρο κατευθυνόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλα τα υπόλοιπα εγώ δεν τα δίνω σημασία… είναι για να υπάρχει θέμα συζήτησης στα καφενεία και τα πρωινάδικα…»      

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100408_gerontopoulos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 15:27