Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 17:00

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Η Ν.Δ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»


Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΣτον απόηχο της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης της Ν.Δ. στην Κοζάνη και της… «κίτρινης κάρτας» που έδειξε ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς στην Ντόρα Μπακογιάννη, ο βουλευτής του Νομού Μιχάλης Παπαδόπουλος σχολίασε στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν και θέλουν, τα επόμενα 24ωρα, δραστικές πρωτοβουλίες του κ. Σαμαρά, ακόμα και διαγραφές, προκειμένου να δοθεί τέλος στην εσωστρέφεια που κυριαρχεί στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ισχύει αυτό που είχα δηλώσεις και παλαιότερα: Ότι, όποιος εκλεγεί πρόεδρος θα πρέπει όλοι να τον στηρίξουν», επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος υποστηρίζοντας πως ο ίδιος «στηρίζει την προσπάθεια αναγέννησης που γίνεται στο κόμμα από τον Αντώνη Σαμαρά» και πως συμφωνεί με την δήλωση του προέδρου ότι «όσοι πλήγωσαν και πληγώνουν την παράταξη... κόβονται».

«Η κα Μπακογιάννη εκτιμώ ότι δεν δημιουργεί, ούτε θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην νέα προσπάθεια που ξεκίνησε ο Αντώνης Σαμαράς για την ανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας του κόμματος», σημείωσε και εξέφρασε την άποψη πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα σενάρια περί δημιουργίας νέου κεντρώου κόμματος. Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως είναι κάθετα αντίθετος με αυτό το σενάριο και πως ενωμένοι στη Ν.Δ. θα πρέπει όλοι να πορευτούν για να ξανακερδίσει το κόμμα την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.   

«Τελείωσε η περίοδος αυτοκριτικής και σειρά έχει τώρα η περίοδος αναγέννησης στο κόμμα. Η Ν.Δ. χρειάζεται την απόλυτη ενότητα και όλους εμάς να σεβόμαστε την αρχή της πλειοψηφίας στις αποφάσεις που λαμβάνονται. Είναι στο χέρι του προέδρου κ. Σαμαρά να ανοίξει το παιχνίδι και να τους μαζέψει όλους κοντά στην προσπάθεια που γίνεται», σημείωσε.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100412_papadopoulos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 17:25