Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 05:51

Λουκάνικος: Ο πιο διάσημος επαναστάτης σκύλος (video)

Λουκάνικος: Ο πιο διάσημος επαναστάτης σκύλοςΓνωστός σε όλη την υφήλιο (αυτή που ενημερώνεται διαδικτυακά τουλάχιστον) έγινε ένας... έλληνας αδέσποτος σκύλος. Πρόκειται για τον... Λουκάνικο, ο οποίος συμμετέχει σε κάθε πορεία και διαδήλωση. Το BBC του έκανε αφιέρωμα και στην ιστοσελίδα του ήταν πρώτο θέμα σε επισκεψιμότητα!

 

Ο Λουκάνικος, έχοντας πάρει τη σκυτάλη από έναν άλλο σκύλο, τον Κανέλο, που είχε γίνει τραγούδι, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων, αλλά και των επεισοδίων, ποτέ όμως από την πλευρά της Αστυνομίας, εναντίον της οποίας γαβγίζει.

Το BBC παρουσιάζει βίντεο - υπό τον τίτλο: "Ο σκύλος της πρώτης γραμμής στην Ελλάδα"- με εικόνες από τον... επαναστάτη σκύλο, σε διάφορα περιστατικά συγκρούσεων ή έντονων διαδηλώσεων.

{youtubejw}yAsyxoaDGuI{/youtubejw}

Αφορμή για να ετοιμάσουν αυτό το αφιέρωμα αποτέλεσε η... δράση του Λουκάνικου την περασμένη Τετάρτη, στη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα, όταν μολονότι η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τα χημικά και τα δακρυγόνα, αυτός παρέμενε στην... πρώτη γραμμή.

Οι ρεπόρτερς του BBC εντυπωσιάστηκαν, έψαξαν το θέμα, και προέκυψε αφιέρωμα για το γλυκό και μαχητικό αδέσποτο σκύλο σε ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου.

πηγή: nooz.gr


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 15:36