Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 15:13

Απο την Κοζάνη με πούλμαν στην Αθήνα όπου θα διαδηλώσουν οι αστυνομικοί του Ν. Κοζάνης (audio)

astynomikoiΜε τα μελανότερα χρώματα περιέγραψαν το μέλλον του σήμερα οι ένστολοι αστυνομικοί που διαδήλωσαν μπροστά στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης. Πρόκειται για απόφαση που έλαβε η Ομοσπονδία των αστυνομικών υπαλλήλων με διοργάνωση συγκεντρώσεων σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με τον γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Κοζάνης Νίκο Πεσλή..

«από τον Αύγουστο 2011 δεν θα καταβάλλονται νυκτερινές αποζημιώσεις ενώ θα περικοπούν κα τα 5νθήμερα. Για ένα αστυνομικό με 10 χρόνια υπηρεσία, από τα 1150 € οι απολαβές του θα φθάσουν στα 900 €. Πρόκειται για αφαίμαξη του εισοδήματος μας».

 

Ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Αστυνομικών Ν. Πεσλής στο vetofm

{mp3}110621_peslisastynomikos{/mp3}

 Μιλώντας στο vetofm ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων, σημείωσε ότι «με τις μειώσεις των λειτουργικών δαπανών, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες θα οδηγηθούν στο κλείσιμο και το προσωπικό τους στο μαρασμό». Την Πέμπτη -ανακοίνωσε ο κ. Πεσλής –«οι αστυνομικοί της Κοζάνης με πούλμαν θα μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να διαδηλώσουν για τα οικονομικά αιτήματα του κλάδου». Για το νέο κτίριο της αστυνομίας τόνισε ότι «είναι σχεδόν έτοιμο αλλά ο εργολάβος θα καθυστερήσει την ολοκληρωσή του του αφού του οφείλονται χρήματα από εργασίες που έχει εκτελέσει».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 15:40