Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 11:33

Η Σμαράγδα Καρύδη στο vetofm για τον ΟΘΕΛΛΟ και την παρουσία της στο θέατρο

Γ. Κιμούλης, Κ. Μαρκουλάκης και Σμαράγδα ΚαρύδηΗ Σμαράγδα Καρύδη στον veto 91 fm. Μια απο τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς μας θα βρεθεί στην πόλη μας την Πέμπτη και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον ΟΘΕΛΛΟ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Η παράσταση που θα ανεβεί στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο στις 21.15 φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα του Γιωργου Κιμούλη ενώ συμμετέχουν ακόμη η Γωγώ Μπρέμπου, ο Αλεξανδρος Μπουρδούμης και 10 ακόμη καταξιωμένοι ηθοποιοί. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της αλλά και για τους Ιάγους που πάντα θα υπάρχουν στη ζωή μας.

Η Σμαράγδα Καρύδη στο vetofm

{mp3}110628_smragdakarydiothelos{/mp3}

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, παρουσιάζουν φέτος το καλοκαίρι το έργο του Σαίξπηρ «Οθέλλος».
Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη (Οθέλλος), τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη (Ιάγος), την Σμαράγδα Καρύδη (Δυσδαιμόνα), την Γωγώ Μπρέμπου (Αιμιλία), και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη (Κάσσιος), και ενώ θα πλαισιώνονται από ένα θίασο 10 ακόμη καταξιωμένων ηθοποιών.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στην Αθήνα στο Θέατρο Badminton στις 22 Ιουνίου 2011 και ακολουθεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Η τραγωδία της ζήλειας, της προδομένης εμπιστοσύνης και της εκδίκησης που γεννά ο φόβος του διαφορετικού.
Η ιστορία του Μαυριτανού Οθέλλου, υψηλόβαθμου στρατιωτικού, ο οποίος έχοντας πέσει θύμα της παγίδας του φιλόδοξου υπασπιστή του Ιάγου, σκοτώνει, τυφλωμένος απ' τη ζήλεια, τη γυναίκα του Δυσδαιμόνα.
MARKOULAKISΟ Οθέλλος γράφτηκε περίπου το 1603, την ίδια εποχή με τα άλλα έργα του Σαίξπηρ Άμλετ, Μάκβεθ και Βασιλιάς Ληρ και δημοσιεύτηκε το 1622.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Υπαίθριο Θέατρο του Δήμου Κοζάνης την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 21.15.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση-Διασκευή: Γιώργος Κιμούλης – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Μουσική: Δημήτρης Μαραμής
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Κινησιολογική επιμέλεια: Έλενα Γεροδήμου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δώρα Στυλιανέση
Οργάνωση Παράστασης: Βαρβάρα Μερτύρη
Οργάνωση Περιοδείας: Λευτέρης Πλασκοβίτης

ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Συμμετέχουν: Πετροπουλέας Ηλίας, Ψυχογιός Γιώργος, Κοτσαρίνης Γιάννης, Παναγιωτίδης Στάθης, Σάκκουλης Μιχάλης, Μιχάκος Νίκος, Μητροπούλου Δομνίκη, Παπαδοπούλου Μαρία, Μυλωνάς Γιάννης, Ανανία Τραϊάνα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 23 ΕΥΡΩ - ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 17 ΕΥΡΩ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 22:22