Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 02:02

«Φωτιές» στην ΕΛΑΣ από βίντεο στα επεισόδια, όπου αστυνομικοί φαίνονται να φυγαδεύουν κουκουλοφόρους (video)

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος, εμφανίζονται δύο άτομα, ένας με κουκούλα και ένας με μάσκα, να φυγαδεύονται από τους αστυνομικούς προς το προαύλιο της Βουλής.  Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ διατάχθηκε η άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα, διατάχθηκε και η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.  Πριν οι αστυνομικοί παροτρύνουν τα δύο αυτά άτομα να φύγουν προς τη Βουλή, συνομιλούσαν μαζί τους. Το ένα δε κρατούσε και ένα σιδερένιο αντικείμενο και έφερε τατουάζ στο μπράτσο του ενός χεριού του.  Η διαφυγή τους προς το προαύλιο έγινε υπό την προστασία των ΜΑΤ και δίπλα ακριβώς από τη σκοπιά που κάνουν βάρδιες οι αστυνομικοί- φρουροί του Κοινοβουλίου.  Την ώρα που καταγράφηκαν οι σκηνές αυτές στο βίντεο, ήταν σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια σε μικρή απόσταση από τον χώρο που φυγαδεύτηκαν οι δύο άγνωστοι.  Το επίμαχο βίντεο έγινε θέμα και στη Βουλή, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης το επικαλέστηκε για να αποχωρήσει το κόμμα του από το κοινοβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.  Παράλληλα, κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον πρόεδρο της Βουλής να προχωρήσουν σε έρευνα για το περιστατικό και έκανε λόγο για Άμεση έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης με το βίντεο που προβλήθηκε σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού ALTER ζήτησε από αρχηγό της ΕΛΑΣ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος, εμφανίζονται δύο άτομα, ένας με κουκούλα και ένας με μάσκα, να φυγαδεύονται

από τους αστυνομικούς προς το προαύλιο της Βουλής.

 

{youtubejw}7-crIjLFN28{/youtubejw}

Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ διατάχθηκε η άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα, διατάχθηκε και η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Πριν οι αστυνομικοί παροτρύνουν τα δύο αυτά άτομα να φύγουν προς τη Βουλή, συνομιλούσαν μαζί τους. Το ένα δε κρατούσε και ένα σιδερένιο αντικείμενο και έφερε τατουάζ στο μπράτσο του ενός χεριού του.

Η διαφυγή τους προς το προαύλιο έγινε υπό την προστασία των ΜΑΤ και δίπλα ακριβώς από τη σκοπιά που κάνουν βάρδιες οι αστυνομικοί- φρουροί του Κοινοβουλίου.

Την ώρα που καταγράφηκαν οι σκηνές αυτές στο βίντεο, ήταν σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια σε μικρή απόσταση από τον χώρο που φυγαδεύτηκαν οι δύο άγνωστοι.

Το επίμαχο βίντεο έγινε θέμα και στη Βουλή, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης το επικαλέστηκε για να αποχωρήσει το κόμμα του από το κοινοβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Παράλληλα, κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον πρόεδρο της Βουλής να προχωρήσουν σε έρευνα για το περιστατικό και έκανε λόγο για "κλίμα αυταρχικής νοοτροπίας και αστυνομοκρατίας" με "συνέργεια ΜΑΤ και παρακρατικών".

από το ethnos.gr


 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 17:04