Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 18:02

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΟ VETOFM: ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ (audio)

dei-teniodrΣε αναδιάταξη οχι μόνο των δυνάμεων αλλά και των προτάσεων τους για το μέλλον φαίνεται οτι προσανατοίζονται οι συνδικαλιστές της περιοχής. Μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου αλλά και του εφαρμοστικού νόμου, προσπαθούν να επαναδιατυπώσουν απόψεις και προτάσεις για τον μέλλον της ΔΕΗ στην περιοχή.

Χθές συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθρουύρο Ζερβό που βρέθηκε στην Κοζάνη με αφορμή τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου δυτικης Μακεδονίας. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα απο τις τοποθετήσεις τόσο του προέδρου της ΔΕΗ στην γενική συνέλευση των μετόχων οσο και απο τις δηλώσεις του προέδρου του Σπάρτακου Γ. Αδαμίδη στο vetofm, ''ζεστένεται'' η άποψη περί της πώλησης μοναδων, αντί του 17% που απαιτεί η μετοχοποίηση.

 

Αυτό που θα απασχολήσει τους εμπλεκόμενους (δεη,συνδικαλιστες,κυβέρνηση) είναι οτι, εκτός απο την υλοποίηση των στόχων του μνημονίου πρέπει να υλοποιηθούν μέτρα και πολιτικές που αφορούν την προσαρμογή της χώρας στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Κάτι για το οποίο οι κοινοτικοί και ο αρμόδιος επίτροπος για τα ενεργειακά δεν 'εχουν ξεχάσει τις περσινές δεσμεύσεις της χώρας.

Η συνέντευξη του Γ. Αδαμίδη στο vetofm

{mp3}111110_adamiditheoharis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 18:33