Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2011 13:04

Νέα ρύθμιση με ευνοϊκότερους για τους οφειλέτες ζήτησε ο διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης Τ. Γκλούμπος (audio)

gkloymposΜε πολλές ελλείψεις και πολλαπλά προβλήματα λειτουργούν οι εφορίες όλης της Επικράτειας, με αποτέλεσμα την υστέρηση δημοσίων εσόδων. Αυτό προκύπτει από την παρακολούθηση εκθέσεων τακτικών επιθεωρήσεων ΔΟΥ, που περιλαμβάνονται στην έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή. Επίσης, εκκρεμούν έλεγχοι επεξεργασίας...

 δηλώσεων και βεβαιώσεων χρεών, εκκαθαρίσεις δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος παλαιότερων ετών, καθώς και δηλώσεις ΕΤΑΚ.

Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Τ. Γκλούμπος μίλησε στο Veto 91,0 fm για τα προβλήματα της ΔΟΥ Κοζάνης τονίζοντας ότι θέμα ανείσπρακτων οφειλών τέτοιου μεγέθους που εμφανίζονται σε άλλες ΔΥΟ με βάσει το πόρισμα Ρακιντζή δεν υπάρχει για την ΔΟΥ της περιοχής.

Ο Κ. Γκλούμπος πρότεινε να υπάρξει μια νέα ρύθμιση με πιο ευνοϊκούς όρους για τις οφειλές των πολιτών, και μία γενναία αναδιοργάνωση των οικονομικών υπηρεσιών. Οι ΔOY, σημείωσε, με το καινούργιο προσωπικό που έχει περάσει στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ κα που περιμένουμε να διορισθεί μπορούν να κάνουν σημαντικά πράγματα. Ο ίδιος ήταν αρνητικός σε όσα ακούγονται τελευταία για την μεταφορά αρμοδιοτήτων των ΔΟΥ σε ιδιώτες.

H Συνέντευξη του διευθυντή της ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Τ. Γκλούμπου στο vetofm

{mp3}110708_gkloumposdoy{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 19:11