Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 11:33

''Είμαστε χωρίς ρεύμα , ενώ οι Κύπριοι προσπαθούν να καταλάβουν τί έχει συμβεί,'' μας λέει ο Π. Βαλταδώρος απο την Λεμεσό 12 χιλ απο το σημείο της έκρηξης (audio)

naytikibasi"Σχεδόν όλα τα σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. "Δεν υπάρχει νοικοκυριό το οποίο δεν έχει υποστεί ζημιά, οι στέγες των σπιτιών έχουν καταρρεύσει, τουλάχιστον στα χωριά που γειτνιάζουν με την νατική βάση και τον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό αναφέρει στο vetofm o Κοζανίτης Παντελής Βαλταδώρος  που ζεί και εργάζεται  στην Λεμεσό,

πλησίον της περιοχής που έγινε το ατύχημα. Ο Π. Βαλταδώρος μας μεταφέρει το κλίμα απο την περιοχή μιλώντας ''για θλίψη και κατήφεια στους Κυπρίους αφού ο καθένας έχει και ένα συγγενικό πρόσωπο που εργάζεται στην ναυτική βάση η το εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος''. Οπως δήλωσε στο veto fm, ''το ηλεκτρικό ρεύμα λίγο πριν την εκκωφαντική έκρηξη διεκόπη στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

 

Ο Παντελής Βαλταδώρος μιλα στο vetofm για τιςς εκρηξεις στην ναυτική βάση

{mp3}110711_baltadorospant{/mp3}

Οι αρχές κάνουν εκκλήσεις στους πολίτες να μην ανοίξουν τα κλιματιστικά μηχανήματα ενώ η θερμοκαρασία αναμένεται να αγγίξει τους 40 C σε πολλές περιοχές της Κύπρου''. Οι επιπτώσεις πάντως στο τουρισμό θα ειναι μεγάλες αφού το νησί βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιόδου κα ιη έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους χιλάδες τουρίστες που έχουν κατακλύσει το νησί.


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 13:23